2777
2789
عنوان

خوشگل ترین دختری که دیدین که بود و کجا دیدید😂😁

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 48 پست

یکی از دوستام یه جوری زیبا بود فقط واسه پوستش هزینه میکرد که جوش نزنه...چشم کشیده ابروهای پرپشت موهای لخت لخت لبا خوشگل و خوشرنگ بینی عالی بدون هیچ عملی اما طفلی دوبار هم ازدواج کرد خیلی بد شانس بود خیییلی مهربون بود 

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
اره و اونی که کامنتتو جواب دادم همینطور😂یه سفره ای بازه باهم دورش بشینیم

😂😂😂 آخه حقیقت و می گیم خب بسم الله 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
هرشب تو دستشویی جلوی آینه😔خداییی این آینه ها چی دارن

بخدا آیینه دستشویی عالیه آدم خیلی خوشگله اوش😂😂من بعضی وقتا میگم اگه خودم پسر بودم خودمو میگرفتم ولی چه حیف که فقط جلو آیینه دستشویی خوشگلم

الان همه یه طوری خوشگل شدن خوشگل ترینم تو خیابون ببینی دو سه قدم دیگه از اون خوشگلترشو میبینی😁

😂😂آره ماشالا خوشگل زیاده ولی خب یکیش که به نظرت خیلی جذاب تر بود

بخدا آیینه دستشویی عالیه آدم خیلی خوشگله اوش😂😂من بعضی وقتا میگم اگه خودم پسر بودم خودمو میگرفتم ول ...

نهه اتفاقا آینه دستشویی درسته 

والا بخدا حیف ما برای دیگران😔🤌

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

یه خانومی سال ها پیش تو پارم دیدم خودش و خواهرش متاهل هم بودن ماشالا جفتشون به به قدری قشنگ بودن نمی ...

بخدا درکت میکنم منم یکی از هم مدرسه ایام یادش بخیر کلاس نهم بودم اونقدر خوشگل بود تک بود تو مدرسه 

2810