2777
2789
عنوان

تورخدا ییاید آبرومون در خطره جون هر کسی که دوس دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 2436 بازدید | 174 پست
عزیزم هرچه زودتر برو معاینه برای بکارت اینایی که من میبینم پس فردا لازمت میشه فقط به کسی نگو رفتی گو ...

صدرصد 

حتی خون هم ببینه باز اذیتش می‌کنه که از جای دیگ باهاش رابطه داشتی 

بدردش نمیخوره دیگ

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم به شوهرت بگو اگ تو دست رو قرآن بذاری که دوست دختر نداشتی منم میذارم بری گذشته امو بگردی 

اگ داشته دیگه چی میخواد بگه ولی به نظرم باید از اون دوست پسر بیشعورت شکایت بشه دیگه نیاد وسط زندگیت ولی شکایت رو تو و خانواده ات باید بکنید نه اونا

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
میدونی زیر بار زورشون‌ نرو خیلی راحت میتونی جدا بشی عقدی هنوز آدمی که میخواد گذشتتو شخم بزنه میخای چ ...

شوهرم و دوسدارم عزیزم ب همین راحتی نیس اون گف فقط مخام دهن بابامو ببندم

غلط کردن پس چرا مردا خیانت جنسی میکنن باز زن خفه خون میگیره میشینه سرجاش اینکه دیگ گذشته اسی و به‌ ش ...

نه ازین لحاظ که پسره ابروی دختره رو برده و بقیه اگر بفهمن یه جور دیگه به دختره نگا میکنن

وگرنه اگر راز میموند و کسی نمیفهمید عیبی نداشت.

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
پدرشوهر خرم مخاد بفهمه چخبره

خوب ب اون ربطی نداره بگن پسره بیاد جلو چشم خودشون رود رو بشین که شمال رفتی یا نه البته رفته باشیم مال قبل ازدواج بوده ب اینا ربطی نداره ببین دوست دارم که میگم پیامک ها در بیاد زندگیت زندگی نمیشه

حتی از پسره هم نمتونن شکایت کنن؟

اگه مدرکی که نشون بده این حرفو زده نداشته باشن واونم انکارش کنه نه .بعدشم جای رفتن با کسی دیگه قبل ازدواج که جرم نیست که بشه شکایت کرد بابتش .اصلا حتی اگه بگه که گفتم چرا باید دادگاه پرینت پیام بده ؟که چی رو بخواد ثابت کنه ؟این فقط یه تهمت دروغه که اونم چون مدرک نداره نمیشه اثبات کرد .منم وکیل نیستم ولی تاجای که دیدم پرینت تماس رو برای رابطه های بعد ازدواج وچیزای دیگه مثل قتل وغیره میدن نه واسه یه حرف الکی اونم زمان مجردی 

استارتر چقدر خنگی تو دختررر پدر شوهر بهانس شوهرت اونو بهانه کرده خودش میخاد در بیاره امارتو اگ دوس دختر داره بگو خب پس از توم پرینت بگیریم ببینم دختر مردمو شمال نبرده باشی 

اونی ک بهت شک داره شوهرته ن پدر شوهرت خیلی ساده ای 

اول مطمئن شو ب وکیل پیدا کن زنگ بزن مطمئن ک سدی نمیتونن امار در بیارن دست پیش بگیر بگو برید در بیارید پرینت هارو من ب خودم اعتماد دارم 

ولی اگ خمین اول پت پت کنی ک وای ن شحصی و... شک بیشتر میشه

اره خاهرزاده خودم خطِ پدرش به نام خودش بود و به باباش مشکوک شدن با کسی در ارتباطه،رفت پرینت گرفت فقط شماره و ساعت اومد،هر چی گفته بود متن بدین نداده بودن اصلا.

قانونه به هیچ عنوان حق ندارن بدن ینی اگر متن رو دادن شما بعدا میتونی از اون دفتر پیشخوان یا مخابرات شکایت کنی پدرشونو دربیاری و درشو تخته کنی پس خیالت راحت اوناهم همچین ریسکی نمیکنن

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
2810