2777
2789
عنوان

تورخدا ییاید آبرومون در خطره جون هر کسی که دوس دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 81 پست
ببین بخاطر متن پیامکا میگم وگرنه شوهرم میدونه ک باهاش دوس بودم

اسی متن پیامکا رو بعید بدونم به خانواده شوهرت فکر کنم خود قاضی فقط خودش بخونه 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
ببین بخاطر متن پیامکا میگم وگرنه شوهرم میدونه ک باهاش دوس بودم

هرمتنی اصن هرچیزی دیگ انقدم جلوش وا نده بعدشم گفتم تا 6 ماه پرینت میدن اونم قاضی عمرا حکم بده 

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
گف خودم شک ندارم فقط بخاطر خونوادم بود

وا یعنی چی ،ساده نباش دختر ،بیشتر چشماتو باز کن ،الان به خاطرت جلو خانوادشو نگیره فردا بلاهای بدتری سرت میارن و هر حرفی دلشون بخوادم بهت میزنن 

عاشق خدا هستم،همون خدایی که وقتی به یادش هستم دلم آروم میگیره.

شما رو ساده گیر آوردن، اول اینکه همسرتون چرا ممضوع این حد شخصی رو به خانوادش گفته همون اول 

بعدم اینجا شما باید شکایت کنید از اون پسر ، و بگید با دروغ و افترا قصد بهم زدن زندگیتون رو داره، و حالا اون باید ثابت کنه شمال کجا بوده؟ 

شما هم به همسرتون بگید من خودم دارم به شما میگم من با این پسر دوست بودم یه سال ولی سفر نرفتم ، الانم گذشته من حریم شخصی منه، شما خوشت میاد که پیام هاتو به دوست دخترات من پیگیری کنم و به همه نشون بدم؟ 

ولی در کل اگر بهم خورد هم چیزی رو از دست ندادی یه خانواده ی بی شعور بودن فقط