2777
2789
فک کنم این فقط خدامصداق پیامبراو اماماکرده بوده ک نسلشون زیادبشه چون حقشون بود وگرنه ادمای عادی مردا ...

همون توی قرانم گفته شما میتونی چندهمسر بگیری اما به شرطی که عدالت رو بینشون رعایت کنی و بااجازه ی همسر اول باشه 

اما خب اقایون عدالت که رعایت نمیکنن هیچ ،فکرنمیکنم همسر اولم همچین اجازه ای بده به اقا 😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرد سالا نیست اتفاقا کاملا مرد سالاریه چقدر اطلاعاتتون پائینه

اطلاعات من پایینه واطلاعات شما بالا!!!!! من خودم ارشد روانشناسی ام این حرف های اون آقا رو کسی قبول می‌کنه گه هيچ اطلاعی ازشخصیت وروحیات زن نداشته باشه .....

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

چرا زود قصاوت میکنید همتون دنبال این هستین به بنده خدا انرژی منفی بدین نگاه خواهرم ببین بابت چی اعصاب شوهرت خورده چرا کتکت زده 

ما مردها وقتی از سر کار میایم باید یکساعت مغزمون اف باشه 

ما مردها وقتی بی پول میشیم به هم میریزیم 

ما مردهای الان مثل مردهای آدم زخمی هستیم تو خانه درمان مون کنید نه دردی رو درمان بذارید 

بعد خیلی چیزهای دگه هم هست ...

همون توی قرانم گفته شما میتونی چندهمسر بگیری اما به شرطی که عدالت رو بینشون رعایت کنی و بااجازه ی هم ...

ن نمیده واقعاخدانصیب کسی نکنه من ولی یه دوستدارن ک نازابودولی خودش براشوهرش رفت خایتگاری و زن گرفت براش یه بچه براشون اورد ودراخرخانمه عشق بین این دونفرو ک دیددخترو داد ب پدرش ورفت کلا ایقدر عاشق بودن و هستن این دوعزیز این جیزا خیلی کم پیش میاد

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

ببینمن کتک خوردن زن از شوهر دیدم از بچگیممیتونم بگم یه کابوس واقعیه

کتک خوردن منظور چیه؟؟؟

هروز و هرماه ؟؟؟ زیاد ؟؟ 

اینک شوهرت ی بار بزنه تو سرت هم میشه کتک و دست بزن؟؟ 

برام دعا کنید تراپیم کامل شه و خونه دار شم و بچه بیارم‌. (چه حرفها که گفته نشد ، نگاه شد) (آخرین سنگر سکوته) 
دلایلش مختلفهبعضیا چاره ای ندارن، جایی ندارن، حامی ندارن ، درآمد ندارن بعضیا به کتک عادت دارن قبلا خ ...

کتک خوردن منظور چیه؟؟؟

هروز و هرماه ؟؟؟ زیاد ؟؟ 

اینک شوهرت ی بار بزنه تو سرت هم میشه کتک و دست بزن؟؟ 

برام دعا کنید تراپیم کامل شه و خونه دار شم و بچه بیارم‌. (چه حرفها که گفته نشد ، نگاه شد) (آخرین سنگر سکوته) 
2810