دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
من هیچ علایمی نداشتم اصلا نمیدونستم ذخیره چیه بعد ۵/۶سال که بچه دار نشدم رفتم دکتر گفت ذخیرت صفره طب ...
ایشااخدابامعجزه کمکت کنه وبرات بهترینارورقم بزنه باای وی اف خیلیا بچه دارمیشن اینکه نقطه امید داری ایقدر علم پیشرفت کرده خداراشکر
منم ۳سال بعدازدوواجم دکتررفتم یزد عالی بود همچی بجز تنبلی ک اونم رفع کردم بازم بچه دارنشدم زخیره تخم دادم خوب بود میترسم خورده زمین ک الا۶سال شده ولی خبری نیس تمام ازمایشای دنیارو انچام دادیم
اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«آنها که عکسها را نبوسیدهاند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی
چرا میشم ولی کم..البته از دید ی مرد نگات کردم..و الا..
یچیزی میگم ناراحت نشو
.برای خودت میگم
بکی اینکه این رویاهات رو به هیچکس حتی مادرت یا شوهرت نگو..فقط به تراپیست موزد اعتماد بگو
دوم اینکه یکم فیلم کتک کاری و دعوای زن و شوهر ببینی نظرت عوض میشع
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄