ی بار زد تو گوشم تا چند روز رفتم خونه پدرم. حتی اومد برای عذر خواهی و برام کادو اورد ولی قبول نکردم. بعدش با کلی خواهش و عذر خواهی برگشتم. شد اولین و اخرین بار.
دست خودم نیست هنوزم بعضی وقتا بهش تیکه میپرونم وقتی محبت میکنه .میگم تو اگه منو دوست داشتی هیچ وقت اینکارو نمیکردی
من🥲 درسته از توهین دوستانی ک اینجا نظر دادن ناراحت شدم اما راست میگن من ب شخصه یک احمقم ک با وجود ک ...
دورت بگردم من چقدر مثل منی انگار منم که اینا رو نوشتم شاید باورت نشه منم احمقانه هنوزم دوسش دارم الان خونه بابامم و تو مراحل طلاق خانوادم نمیزارن دیگه برگردم ولی من دارم جون میدم از دلتنگیش من هنوزم دوسش دارم🥺😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شاید بار اول شاید بشه بخشید اما هیچوقت مث قبل دیگه نمیشن بعد یه مدت متنفر میشن هر دوشون اگر بازم دوسش داشته باشه عادیش میکنه کتک خوردن میشه جزو امور معمولی زندگی
آخرین بار تن شوهرمو کلی چنگ انداختم در حالیکه از عصبانیت حتی میخواستم بکشمش.پس یه موز بر میدارم میشینم یه گوشه
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
اگه بهم فحش نده و بهم زنگ بزنه و خیانت نکنه حس میکنم جز اون دیگه نمی تونم کسی رو دوست داشته باشم خی به جا به وقتش خیلی مهربونه من با اینکه گند اخلاقم پذیرفتتم