2777
2789

اول اینکه درست نیست میگید حقیر و این حرفا... من خودم رو مثال میزنم اولین و آخرین بار که کتک خوردم از همون موقع شوهرم و عشقی که بهش داشتم تو دلم مرد اینو خودش هم متوجه شده ولی نمیتونم ببخشمش اگه موندم اگه به خانواده ام نگفتم فقط بخاطر بچمه با اینکه با هزار روش و با هزار کار و کادو خواست از دلم در بیاره ولی برام تموم شد نه حوصله مطلقه بودن دارم نه حوصله دادگاه و فلان... فقط دیگه عشقی بهش ندارم همین 

وگرنه هم درآمد دارم هم خانواده حامی هم کلی چیزای خوب دیگه 

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام روزتون بخیر مرکز زیبایی پردیسان با بیش از 10سال سابقه در 📍مشهد، دبی 

🎁 50درصد تخفیف ویژه گذاشتیم میکاپ، شنیون، عروس vip,cipو...

🎁پکیج ویژه عروس فقط و فقط 5 تومن 

🎁میکاپ و شنیون همراهی 1 تومن 

جهت اطلاع بیشتر از پک های ویژه با شماره 09399087033 تماس بگیرید

2805
اره اگه بدونم جواب میده هر کاری باشه انجام میدم

خب برو تاپیک درمان باروری من رو بخون. با حوصله پرهیز و پاکسازی و بعد نسخه ی بارداری رو انجام بده. البته میتونی همزمان با پرهیز و پاکسازی از همون ماه اول نسخه بارداری رو انجام بده. فقط دوماه کلا پیشگیری کن که هر روز روزی سه بار سیاهدونه بخوری. چون سیاهدونه سقط می کنه. بعد دو ماه فقط طبق دستور سیاهدونه مصرف کن. سعی کن پاکسازی رو بعد چهار ماه دوباره تکرار کنی. ببین کلا قید بچه رو بزن و بگو می‌خوام طبعم درست شده. خود انتظار و استرس تخمک رو دفع می کنه. انشاالله شروع کن و هر جا مشکل داشتی بپرس. تا الان که الحمدلله هر کی انجام داده جواب گرفته

اون اسلام برای اعراب. بود نه برای ایرانی هایی که اول خدا بود براشون بعد زن و مادر

برو توی تاریخ بخون ببین همون زمان آریایی ها هفت روز عادت ماهیانه با زن چه کار می کردند. 

یه خزعبلاتی میدن به خوردتون، نه می دونید منبعش کجاست، نه می دونید کی گفته

من عاشق واقعیمعاشق واقعی خودم و پسرم کسی بخواد کتکم بزنه بدنم درد کنه پدرشو درمیارمو اصلا دلم نمیخوا ...

دلیلش به خودت مربوطه هر کار دوست داری بکن ولی توهین هم نکن شاید اینجا کسی دلش بشکنه

داخل تاپیک های مهدوی تگم کنید ممنون🌹

چنین زنی اگه وجود داشته باشه جایی واسه رفتن نداره.

پس از ترس تنهایی بعدش و عدم استقلال مالی مونده تو چنین زندگی

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

شوهر من زود جوش یکی دو بار اوایل ازدواج مثلا دستمو کشیده یا پیچونده ک ب حالت قهر نرم خونه بابام دیگه کتک نه نهایتش همون بوده براهمونم کلی زدمش دلم خنک شده 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

برو توی تاریخ بخون ببین همون زمان آریایی ها هفت روز عادت ماهیانه با زن چه کار می کردند. یه خزعبلاتی ...

تحقیق کردم از امثال تو هم خیلی بیشتر ولی شما عرب پرستین کاریتون هم نمیشه کرد هیچ وقت درست نمیشید

اسلامی که به زن میگه ریحانه و گل؟اسلامی که زن رو از حقارت و گور سرد نجات داد ؟ الان تو ادیان و مرام ...

در قرآن آمده برای زن ناشزه اول دوری کنید بعد نصیحت کردن و دست آخر زدن فعظوهن...فاهجروهن....فاضربواهن

اسلامی که به زن میگه ریحانه و گل؟اسلامی که زن رو از حقارت و گور سرد نجات داد ؟ الان تو ادیان و مرام ...

والا من تا اونجایی که میدونم گفته کتک بزنید

وهم اینکه زن بدون اجازه شوهر بیرون نباید بره و هم اینکه زنی شاغل باشه خودش پول دربیاره اجازه نداره بدون اجازه شوهر از اون پول ببخشه پول خودش ها نه پول شوهر

ماشالا همه قوانین هم علیه زنه

اینه احترام به زن؟

2810