2777
2789
ذخیرم پایینه تقریبا صفر

خب حوصله درمان داری؟ ممکنه طول بکشه. دوستم تقریبا یائیه بود. با این کار بعد ۸ماه حامله شد. تازه فیبروم هم داشت. البته درمان پزشکی رو قطع نکن. ولی نمیخواد به دکتر بگی، سریع رد می کنه

هرکی همچین گاوی رو دوست داشته باشه احمقه

چرا الکی فوش میدی قضاوت میکنی خو بعضیا مجبورن وقتی تو زندگی کسی نیستیم از دلشون خبر نداریم چطور راحت دربارشون قضاوت میکنیم

داخل تاپیک های مهدوی تگم کنید ممنون🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من🥲 درسته از توهین دوستانی ک اینجا نظر دادن ناراحت شدم اما راست میگن من ب شخصه یک احمقم ک با وجود ک ...

من درکت میکنم عزیزم چون خودمم همینجورم اونایی که دارن قضاوت میکنن توهین میکنن معلومه عاشق واقعی نبودن🥲از کجا میدونی دوستت نداره بازم دست روت بلند کرد شوهرت؟؟

داخل تاپیک های مهدوی تگم کنید ممنون🌹

2805
بله من

از شوهرم پرسیدم اونم همین حس رو بهم داشت😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
از نظر پزشکی میگن ذخیره هیچ جوره بالا نمیره فقط مونده اهدایی که نتونستم تا الان باهاش کنار بیام

دختر خوب نا امیدنباش

این دکترها همچینم بلدنیستن

پزشکا میگن بعداز یائسگی زن دیگه حامله نمیشه

درصورتیکه شب زایمان من

شنیدم یه خانمی سه سال بوده یائسه بوده حامله شده تازه چندماه اولم اصلا نفهمیده بود 

اومده بود زایمان کنه

خودش از پسربزرگش خجالت میکشید😂😂😂

فقط خودشون رو توجیح میکنن عادت کردن 

مثلا میگن تقصیر خودم بود منم عصبیش کردم 

خوبه ها همه چیش خوبه فقط عصبانی میشه میزنه خوب منم یه خاطر اون خوبی هاش میبخشم 

بعدش حسابی ازم عذر خواهی کرد(اینا طرفشون خیلی زبون بازه)

همه ی اینا فقط برا اینکه خودشون گول بزنن وگرنه یه مرد اگه ذاتش خوب باشه و مرد باشه واقعا هرگز همچین کاری نمیکنه و زن هم اگه عزت نفس داشته باشه نمیبخشه 

دستپختم عالیه اگه جایی در مورد غذا نظر دادم مطمعن باش خوبه  
از نظر پزشکی میگن ذخیره هیچ جوره بالا نمیره فقط مونده اهدایی که نتونستم تا الان باهاش کنار بیام

به یکی از آشناهامون دکتر گفته بود تخمک نداری

بدبخت کلی درمون کرده بود کلی سوزن زده بود

اون موقع اومده بود پیش مامانم درد دل میکرد

مامانم بهش گفت والا منکه کلی بچه زائیدم اینهمه برم دکتر

مریضم میکنن

خانمه دیگه کلا دکتر رفتن کنسل کرد سه سال بعدش

دوقلو حامله شد

خودش اومدخونمون به مادرم گفت 4سال پیش اینو گفتی

الان بچه هام بغلم هستن

من واقعاعاشقشم اونم همینجور ولی خیلی ببشتر ولی چی بگم عصبیه دست خودش نیس نباید اعتراض بکنم کلا وگرنه نمیزنه منم هروقت خسته میشم تودعواهامیگم ب ارومی حتی

خوب میدونی اسی عشق ک اینچیزاحالیش نیس عشق خیلی قدرت داره

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

شاید اسمش دوست داشتن نباشه ترس از تنهایی وابستگی 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

عزیزم میشه بگی علائم زخیره پایین چیه؟بجز اینه ک بچه دارمشی مثلا

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

2810