2777
2789
تو تلویزیون دیدم که کارشناس مذهبی میگفت ، خودشم میگلت که به صلاح زنه. حتی اگه مثلا شوهرش ازش همبستری ...

اون کارشناس مذهبی بره چرت وپرت هاش وتوگوش زنی بگه گه عقلش ناقص باشه ....دین ماجای این حرف های مردسالار نیست 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیفهمم چطورکتک میخورن🤔 خب مام دست و پاداریم دور از جون چلاقیم مگه.  دفاع کن نذار گاز بگیر موهاشو بکش بزنش. اشتبا میگم؟  

اینطوری باز متقابله

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
آخه بستگی ب شدت کتک و علتشم داره. بعضیا ب قصد کشت میزنن بعضیا شاید مثلاً یه هل بدن یا سیلی بزنن یا م ...

بیین همون یه بارم کافیه تاازش متنفر بشی....

چه فرقی؟

خب مثلا مردی که برای هر چیزی روی زن دست بلند کنه و صبور نباشه و حرف خودش رو با غلدری و کتک زدن  به کرسی بنشونه فرق میکنه با مردی که مثلا در طول چند سال زندگی مشترک تو اوج دعوا و عصبانیت در حر یکی دو بار این کار رو کرده ، معمولا این جور مردها بعدش سعی میکنن از همسرشون دلجویی کنن

هر چند هیچ وقت فراموش نمیشه و به عنوان خاطره بد هستش اما چه میشه کرد... باید ادامه داد

..

شاید هنوز کتک نخوردی اینو میگی چون میگن درد کتک بالاتر از خیانت هست منظورم درد روحیش هست

نه واقعا خودمو میشناسم کتک هرچقدر سخت باشه از رو عصبانیت هست ولی خیانت چون از رو هوسه وحشتناک تره

ای خدا دلت برای چیش تنگ شد؟

خل بودم خاک تو سرم قیافش مردونه بود گفتم اگه بود بغلم میکرد 

داشتم دیونه میشدم  ، من پیام دادم خودش افتاد غلط کردن اومد دنبالم  گفت خونه اینقد سرد و تاریکه حاضرم بمیرم بشددت پشیمونه 

در کل ایرادی نداره فقط چند سال یدفعه شدیدا اعصبانی میشه کنترل از دستش میره احمق

نمیفهمم چطورکتک میخورن🤔 خب مام دست و پاداریم دور از جون چلاقیم مگه. دفاع کن نذار گاز بگیر موهاشو ب ...

خب زورشون نمی‌رسه شاید!

اگه میتونستن میزدن

وقتی میبینی بزنی قراره محکم تر بخوری ...

نمیفهمم چطورکتک میخورن🤔 خب مام دست و پاداریم دور از جون چلاقیم مگه. دفاع کن نذار گاز بگیر موهاشو ب ...

وای من یه بار ناخنم خورد به بدنش به قول خودت خواستم دفاع کنم اینقدر بدزخمی شده بود ولی دلم خنک شد 

2810