2777
2789
زندگی تو هم نذار ازت بگیرن تو جمع کردی یکی دیگه بیاد بخوره احتمالا طرف دیده وضع شوهرت خوبه فقط میخوا ...

چی بگم شانس دارن منی که دوتا بچه آوردم همه چی رو تحمل کردم همه جور پشتش بودم آخر چیکارم کرد با یه نفر تازه وارد معلوم نی چی میکنه

لعنت بر خیانتکاران عالم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی فقط بهش بی توجهی کن و به خودت برس دیگه پول برای خرجی رو که وظیفشه بده پول بگیر خرج خودت کن و تا ...

همینکارو دارم میکنم امروز ذومد خونه مادرش بودیم کلی آرایش کردم و تیپ زدم گفت بیا بریم یه دور بزنیم بچه هارو بزار اینجا بمونن گفت بریم خونه گفتم نه رفتیم دور بزنیم اصلا حالشو نداشتم ولی خیلی قیافه اومدم براش بعد اومدیم خونه بازم اخلاقش عوض شد انگار دعا کردن بهش تو خونه انداختن 

چی بگم شانس دارن منی که دوتا بچه آوردم همه چی رو تحمل کردم همه جور پشتش بودم آخر چیکارم کرد با یه نف ...

ببین کم نیار بگو من بخاطر بچه هام باهات هستم میخوای بری برو 

خونه رو بزن به اسمم هرماه فلان مقدار پول بده مهریمم بده بعدش هری ناراحتی 

اصلا زیر بار نرو بذار انقد حرف مفت بزنه که خسته شه

2805
همینکارو دارم میکنم امروز ذومد خونه مادرش بودیم کلی آرایش کردم و تیپ زدم گفت بیا بریم یه دور بزنیم ب ...

افرییین محکم باش اصلا کم نیار.. ببین اسی میگن اگه قوی نیستی حدداقل تظاهر کن به قوی بودن، نصف راهو اونوقت رفتی... اینکارارو برای دلخوشی نمیکنی میدونم باید انجام بدی مجبوری هرچی میتونی به خودت برس به پوستت به سلامتیت به تیپت برو باشگاه برو حتما یه کلاسی ثبت نامکن یه مهارت یادبگیر هررررچیم گفت توجه نکن بهش هرررچی... کم محل کن انگار که وجود نداره کم کم به مرور زمان حساب کار دستش میاد مطمعن باش نتیجه میگیری

افرییین محکم باش اصلا کم نیار.. ببین اسی میگن اگه قوی نیستی حدداقل تظاهر کن به قوی بودن، نصف راهو او ...

اره دقیقا از این به بعد اول به خودت بعد به بچهات بیشتر برسسسسسس نتیجه میگیری صد در هزاررررر فقط باهاش بحث نکن 

2810