2777
2789

احتمالا با یکی ریخته رو هم اون میگه شما رو طلاق بده

بنظرم راضی به طلاق نشو خونه زندگیتو سعی کن حفظ کنی تا به هدفشون نرسن 

مگه اینکه بتونی مهریه خوب بگیری ازش

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نه کوچیکه ۱ سال و بزرگه ۸ اصلا پولی ندارم

بیخیال بشین زندگیت و بکن و بهش کاری نداشته باش بزار اونم سرگرم کثافت کاریش باشه فقط مراقب باش از مریضی جنسی نگیری ببخشید رک میگم‌

یه کاری دست و پا کن ادمین بودن خوبه بعدا خودت میتونی آنلاین شاپ بزنی 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
من نمیتونم بچه هامو ول کنم

بچه ها که بهترین جا براشون پیش مادر هست

ولی سعی کنید حفظ ظاهر کنید و پول پس انداز کنید

طلاق خیلی سخته

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
تا حالا کار نکردم ادمین بودن چطوریه

دوره هاش را میتونی آنلاین شرکت کنی داخل اینستا و تل گرام سرچ بزن می یاد کار راحتی حقوق بالایی نداره ولی برای داخل خونه خوبه کم کم یاد بگیر خودت پیج بزنی و از اون طریق کسب در امد کن 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
میدونه من از لحاظ روحی خیلی داغون شدم توان هیچی و ندارم هیچی

خودت و دست کم نگیر عزیزم قرار نیست روزگار با ماها بد تا کنه خودمون هم خودمون را بیشتر تخریب کنیم که به خودت بیا تو مادری مادر بودن خودش به تنهایی یعنی باید کوه باشی برای بچه هات 

اسی فقط بهش بی توجهی کن و به خودت برس دیگه پول برای خرجی رو که وظیفشه بده پول بگیر خرج خودت کن و تا میتونی به خودت برس و برو یه کلاسی یه مهارتی یادبگیر... هرچیم گفت طلاق بگیر توجه نکن به حرفاشرو روی خودت تمرکز کن میدونم دست و دلت نمیره حوصله نداری اما باید اینکاروکنی رحم نکن بهش بشو یه ادم خودخواه براش تا میتونی به خودت برس و کم محل کن

2810