2777
2789
عنوان

بین خرید گوشی و طلا موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 108 پست
ینی خرید و فروش طلا کنی؟

اره یه سری افراد هستند توی اینیستا

ماهی یک میلیون بهشون میدی

بهت میگن کی بخر کی بفروش

و از پلتفرمهای انلاین طلا میخری و میفروشی

حداقل سرمایه هم ۲/۵ هست

میگن روزی ۵۰۰ سود میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
کدوم آیفونی میتونه همچین عکسی بگیره؟

سامسونگی ها چرا انقدر گیر دادن به زوم😃

مگه میخواین ستاره هارو رصد کنین فدات شم؟

کیفیت عکس عادی مهمه که آیفون فوق العادست 

افت کیفیت هم نداره

عکس های سامسونگ ارسال بشه به گوشی های دیگه کیفیتش افت پیدا میکنه

ولی آیفون نه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

گوشی سی تومنی خودت بفروش سامسونگ بخر پولت و بده طلا

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
اره یه سری افراد هستند توی اینیستاماهی یک میلیون بهشون میدیبهت میگن کی بخر کی بفروشو از پلتفرمهای ان ...

من بدون اینکه به چنل fast trader پولی بدم بهم میگه کدوم ارز را کی بخری و کی بفروشی.کدوم ارز رو نخری و...‌

تازه درصد سود ارز تا ۱۵۰ درصد میتونه بره و حتی بیشتر

با ۳۴ تومن میشه s24fe خرید که خیلی گوشی خفنیه.من s23fe دارم داداشم آیفون ۱۳ داره. گوشی من همه چیزش ا ...

Fe خوبه واقعا ؟؟ 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
من بدون اینکه به چنل fast trader پولی بدم بهم میگه کدوم ارز را کی بخری و کی بفروشی.کدوم ارز رو نخری ...

تا حالا ک با تحلیل های اون چنل جلو رفتی درست دراومده؟

من اصلا ادم ریسک پذیری نیستم🥲تقصیری ام ندارم چون داراییم همین قدره

سامسونگی ها چرا انقدر گیر دادن به زوم😃مگه میخواین ستاره هارو رصد کنین فدات شم؟کیفیت عکس عادی مهمه ک ...

الان تو بخوای از یه سوژه دور عکس بگیریم چیکار میکنی؟؟زوم میکنی. سامسونگ چون لنز تله فوتو داره بهت زوم اپتیکال میده کن باعث میشه بدون افت کیفیت زوم کنی

من بدون اینکه به چنل fast trader پولی بدم بهم میگه کدوم ارز را کی بخری و کی بفروشی.کدوم ارز رو نخری ...

برای طلا و سکه اینطور چنل رایگان سراغ ندارید؟؟البته من فیزیکی میخرم انلاین نخریدم تاحالا

2810