2777
2789
عنوان

بین خرید گوشی و طلا موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 108 پست
خب یه گوشی ۱۰ تومنی بخر بقیش رو هم طلا حتما که نباید ایفون باشه

الان شیائومی ۲۰ تومنه

گوشی ۱۰ تومنی میخواد لنگه ی همین گوشیم داغون باشه دیگه

بعدم با خودم میگم ایفونو هروقت بفروشی باز پوله ولی گوشیای دیگه رو مفت برمیدارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با ۳۴ تومن میشه s24fe خرید که خیلی گوشی خفنیه.من s23fe دارم داداشم آیفون ۱۳ داره. گوشی من همه چیزش ا ...

منم ایفون داشتم داغون بود بابا تا باهاش کار می‌کردم داغ میکرد سلامت باتریش هم زود اومد پایین اصلا فقط برنده

2805
باتری هلثت چقدر شده اسیمن ۱۲ پرومکس دارم پنج سال اینا میشهالان ۸۵ درصده باتریمروزی سه بار شارژ میکنم ...

عه منم دقیقا قصد داشتم ۱۲ پرومکس بگیرم🥹

راضیی ازش؟

برا من خیلی داغونه بابا ۷۱ درصده

الان شیائومی ۲۰ تومنهگوشی ۱۰ تومنی میخواد لنگه ی همین گوشیم داغون باشه دیگهبعدم با خودم میگم ایفونو ...

نه من ایفون داشتم موقع فروش ۶ تومان ضرر کردم خیلی زود هم فروختم بعد از ۷ ماه

عه منم دقیقا قصد داشتم ۱۲ پرومکس بگیرم🥹راضیی ازش؟برا من خیلی داغونه بابا ۷۱ درصده

دوربین و ..خوب بود

اما به فیل تر شکن به سختی وصل میشه

پرومکس یکم سنگینه برای دست خانم

مال من تک سیمکارت هم هست

نه من ایفون داشتم موقع فروش ۶ تومان ضرر کردم خیلی زود هم فروختم بعد از ۷ ماه

باید دیوار میفروختی گوشی فروشیا خیلی پایین ورمیدارن به خصوص اکه قسطی خریده باشی ضرر میکنی وگرنه نقد همه جا یکیه

دوربین و ..خوب بوداما به فیل تر شکن به سختی وصل میشهپرومکس یکم سنگینه برای دست خانممال من تک سیمکارت ...

ولی من خیلی دوسش دارم

پولمم کمه براش قصد داشتم به شوهرم بگم یه کمک ریزی بکنه😁

قبول دارم ولی من یه خاکی تو سرم شده چشمم فقط ایفونو میگیره

دقیقا منم

به نظرم خیلی خفن تره

سامسونگ افت کیفیت پیدا میکنه بعد یه مدت مخصوصا دوربینش

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
الان شیائومی ۲۰ تومنهگوشی ۱۰ تومنی میخواد لنگه ی همین گوشیم داغون باشه دیگهبعدم با خودم میگم ایفونو ...

به نظرم الان ارز بخری خیلی سود میکنی.چون دو تا ارز هست که من کل پولم رو گزاشتم و ازش خریدم و مطمئنم که قراره تا حداقل یه ماه دیگه حداقلش ۵۰ درصد سود بهم بده.ارز اصلا یادگیری خاصی نداره چون فقط خرید و فروش میکنم و استخراج نمیکنم‌.خیلی راحت میتونی تو نیم ساعت تو صرافی نوبیتکس ثبت نام کنی و ارز بخری.اسم ارز هم دوج کوینه

دقیقا منمبه نظرم خیلی خفن ترهسامسونگ افت کیفیت پیدا میکنه بعد یه مدت مخصوصا دوربینش

اره دقیقا

بعد من اصلا با ایموجی های سامسونگ و اینا نمیتونم ارتباط بگیرم🤣حتی قبل از اینکه ایفون داشته باشم از گوشی خودم ک سامسونگ بود متنفر بودم

2810