2777
2789
عنوان

رفتم یه لباسی بخرم دوباره ریدم

535 بازدید | 26 پست

اونجا گفتما جنس خنک خنک میخام اصلا نمیتونم گرم بپوشم

شوهرم گفت نه هوا سرده برا تو خونه جنس گرم باید خوید

الان خریدم اصلا نمیتونم بپوشم گرممه دوست دارم الان کله شوهرم بکنم

خاک تو سر احمقم اصلا مصمم بودم که جنس خنک گشاد بخرم نمیدونم چرا حرفشو گوش کردم جنس ضخیم خریدم

حالا دو روز دیگه میدونی چی بهم میگه؟بیا اینم لباس خریدنت باز خریدی یه بارم نپوشیدی انداختی اونجا

خب بابا من دارم به فروشنده میگم جنس تابستونی خنک گشاد بیار تو چیکار داری حرف میزنی نظر منو تغییر میدی

بعدم بهم میگه تو سلیقه نداری،بلد نیستی چی بخری ک بپوشی،همیشه همین حرفو میزنه

میگه میخری میندازی اونجا

الان گرما دارم میمیرم روزا هم همش در حال کار خونه و اشپزسم نمیتونم گرم بپوشم تازه با لباس تابستونی میخام خفه بشم

بچمم نی نی هست نمیتونم بخاری رو کلا خاموش کنم،باید هوا خونه معتدل باشه

فقط زورم میاد که چندروز دیگه قراره ازش بشنوم که تو سلیقه نداری بلد نیستی چی بخری،یه چی میخری پرت مبکنی اونجا

خیلی وقتم بود لباس نخریده بودم،پولمم رفت،اینم نمیشه واقعا پوشیدش گرممه،برا دختری که کاری نمیکنه تو خونه خوبه نه من که همش در حال کار و عرق ریختنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ببر عوض کن بگو بچه دارم کندتش تورو خدا عوضش کن دستم خالیه و نمیتونم باز بخرم

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
چرا شاید تعویض داشته باشن برو بپرس

ببین حرصم از لباسه نگرفته

حرصم از خودم گرفته که میدونم چی میخام ده روزه تو ذهنم بوده که چی بخرم ولی با یه کلمه اون نظرم اصلا به کل تغییر کرده اصلا نفهمیدم چطوری نظرم عوض شده

دقیقا چیزی که میدونستم نباید بخرم رو خریدم

اصلا نفهمیدم چطوری نظرم عوض شد

چطوری با یه کلمه مخم هنگ شد

چرا اون لحظه نفهمیدم دارم چکار میکنم مگه میشه

دلم میسوزه که پولمم رفت،عوضم نمیکنن

حالا ببر شاید فرجی شد عوض کردن منم اصلا لباس ضخیم نمیتونم بپوشم ما خانمها خصدصا بچه نوزاد داریم خیلی فعالیت میکنیم هی بشین پاشو تحرک داریم نمیتونیم ضخیم بپوشیم میپزیم حالا بزار واسه مهمونی یا جایی میره خیلی بپوش 

2810