2777
2789
عنوان

قددووزنتون چنده بیاید افزایش قد بعدازبلوغ خانومهاواقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 74 پست
یه ۷سال هم بلدتربشید عالیه والله هم لباسی که ادم میخره وپول میده به ادم میاد هم اعتمادبنفس داری

@دندونای_پایین_سوکجین   چرا باید اعتماد به نفسم با همین کامنت نابود میشدددد ملی ؟ 😭😭😭

[army]   (:...I could see the sunshine

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@دندونای_پایین_سوکجین چرا باید اعتماد به نفسم با همین کامنت نابود میشدددد ملی ؟ 😭😭😭

چون خریییی

آدم خودشو دوست داشته باشه اعتماد به نفسش تکمیله

بعدشم قدت به این خوبی ناشکررعلییی🗡

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

2805
چون خرییییآدم خودشو دوست داشته باشه اعتماد به نفسش تکمیلهبعدشم قدت به این خوبی ناشکررعلییی🗡

میدونم هستمممم 😭🤣

اخههههه نمیدونی کههههه‌ چون ریزه میزه هم هستم خیلی کوتاه تر از چیزی ک هستم دیده میشم دیگه واقعا ناناعتمممم 🥲🤣

اره اره تو جیب جا میشم 

اصن روایت داریم ایدا باید قدش زیر ۱۶۰ باشه 🥲🤣

میدونم هستمممم 😭🤣اخههههه نمیدونی کههههه‌ چون ریزه میزه هم هستم خیلی کوتاه تر از چیزی ک هستم دیده م ...

ننینسنسمی کیوتییی دیگه از این بیشتر چی میخوای 🥹

والا

تازههه میدونی چند نفر حسرت تو رو میخورن بی‌تربیت 😒

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

ننینسنسمی کیوتییی دیگه از این بیشتر چی میخوای 🥹والاتازههه میدونی چند نفر حسرت تو رو میخورن بی‌تربیت ...

حسرت قدمو ؟ مثلا میخوان قدشون انقدی بشه ؟ 😐🤣🤣🤣

2810