فاشیون مدیر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 12337 عنوان این زیرپوستی ها رو چجوری ازبین ببرم عکس | مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 56 پست هم رو پیشونی دارم هم رو گونه بیشتر رو پیشونی صورتمو هر شب با شوینده میشورم ضد جوش و ضد آفتاب هم میزنم اینا چجوری بره خسته شدم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍 دیروز | 23:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 12337 ماسک عسل آب لیمو و آب لعاب برنج خوب میشه شما خودت امتحان کردی؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
ماماناشی عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 12326 نه کامل در نمیاد فقط سر سوزن یه چیزی میاد بیرون طبق طب سنتی ببین چون پیشانی علتش از کجاس اونو درست کنی دیگه در نمیان مثلا میگن جوش دماغ مشکل فلبه
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 12337 دوستان منافذ بسته س کاملا مشخصه کار فشیال نیست پس چیکار کنم؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
قمارباز_دل عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 3702 خوب میشه شما خودت امتحان کردی؟ من دوماه امتحان کردم فقط پوستم صاف صاف شد بعضی وقتا هم یخ میذارم تو دستمال میکشم رو صورتم معجزه میکنه سریع جوش میخوابه خدایا، خودمو به تو سپردم.... 🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 12337 طبق طب سنتی ببین چون پیشانی علتش از کجاس اونو درست کنی دیگه در نمیان مثلا میگن جوش دماغ مشکل فلبه میگن مشکل گوارشی اما خب دارم درمان میکنم اونو بیا طب سنتی تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
cheered عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 10792 پس چیکار کنم؟ من خودمم دارم هر کاری میکنم در نمیاد فشیالم پوستمو زخمی کردن حالا شاید برای شما جواب داد نمیدونم
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 12337 من دوماه امتحان کردم فقط پوستم صاف صاف شد بعضی وقتا هم یخ میذارم تو دستمال میکشم رو صورتم معجزه میکن ... چه خوب منم امتحان میکنم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 12337 من خودمم دارم هر کاری میکنم در نمیاد فشیالم پوستمو زخمی کردن حالا شاید برای شما جواب داد نمیدونم من میکرودرم کردم اوکی بود فقط دوباره برگشت یکسال خوب بود تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
ماماناشی عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 12326 میگن مشکل گوارشی اما خب دارم درمان میکنم اونو بیا طب سنتی یکم زمان میبره
ترنمat عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 17455 خوب میشه؟ چرا اینجوریه ۴ جلسه میکرو رفتم خوب بود دوباره برگشت یکسال خوب بود عزیزم آبرسان هم باید استفاده کنی چون خشکی پوست باعث زیر پوستی میشه و مرتب تخلیه کنی
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 12337 عزیزم آبرسان هم باید استفاده کنی چون خشکی پوست باعث زیر پوستی میشه و مرتب تخلیه کنی آبرسان هم دارم هر صبح قبل ضدآفتاب آبرسان میزنم اصلا ضدآفتاب برپایه آب گرفتم ولی تخلیه نمیشه که خیلی خیلی کم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 12337 اسکراب صورت چه مارکی؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
مارشمالو_اصغرآبادی عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1986 خودت تو خونه پاکسازی کن درخواست بده یادت بدم عکس بفرستم به منم بفرستین لطفا