2777
2789
عنوان

زیر ماشین لباسشویی آب میده

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو جا پودری یکم آب میمونه من بعد از تموم شدن کار مثلا نیم ساعت بعد درش میارم خالیش میکنم. طبیعیه؟

اره مال منم آب میمونه 

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
2805
یه هفته چه اشغالی بگید تعمیرکار دیگه بیاد برا ما آب میداد ولی زیاد بود وکامل موقع تخلیه کف آشپزخونه ...

ببخشید شما چیکارش کردین درست شد؟ خرجش چقدرشد؟ مال ماهم همینطور شده 😔😔😔

ببخشید شما چیکارش کردین درست شد؟ خرجش چقدرشد؟ مال ماهم همینطور شده 😔😔😔

عزیزم ما تعمیر کار آوردیم پنج سال پیش یک ونیم میلیون  بابت تعمیرش گرفت 

بعد یه سال موتورش به خرج افتاد تعویص کردیم حدود 2 تومن 

سه سال این اذیت کرد وهربار یه جاش خراب میشد وما کلی هزینه کردیم، هربار بالای یک ونیم چون وسیله برقی به خرج وتعمیر که برسه دیگه مثل اول نمیشه 

تا اینکه یکسال بدون لباسشویی سر کردم وبعد کلا یکی دیگه گرفتم، اونم تعمیر کار اومد گفت این آهن قراضه حساب میشه  300 هزار برداشت از ما 

یعنی پول تعمیری که تو این 5 سال خرجش کردم میدادم لباسشویی نو، بهتر بود 

عزیزم ما تعمیر کار آوردیم پنج سال پیش یک ونیم میلیون بابت تعمیرش گرفت بعد یه سال موتورش به خرج افتا ...

واس ماهم آب میداد خیلی اتفاقی دیدیم همون قسمت زیریش ترک برداشته😔

از کجا بیاریم هزینه شو ای خدا😔😔😔

واس ماهم آب میداد خیلی اتفاقی دیدیم همون قسمت زیریش ترک برداشته😔از کجا بیاریم هزینه شو ای خدا😔😔😔

عزیزم انشالله که با تعمیر درست شه 

ما هربار تعمیر میکردیم یه ماه خوب بود باز تا مدتها باید با دست میشستم، آخرش یه مقدار قرعه خونگی یه مقدار قرض گرفتیم عوضش کردیم 

2810