2777
2789
عنوان

من شوهر میخام روم نمیشه به مامانم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردا دعا میکنن شوهر کنن کسایی ک شوهر کردن دوست دارن برگردن ب دوران مجردی

پس این همه زن و مرد متاهل چی میگن دنبال دختر و پسر و شوهر و زن مردم بابا بی خیال چهار تا حرف شعاری را قبول نکنین  به خدا متاهل ها بدتردنبال دوستی میگردن 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
2805
پس این همه زن و مرد متاهل چی میگن دنبال دختر و پسر و شوهر و زن مردم بابا بی خیال چهار تا حرف شعاری ر ...

همه چی بستگی ب ذات ادم داره

خدا شک تا حالا ن ت خانواده ن ت دوستا متاهلی ک بیوفته دنبال یکی دیگ نداشتیم

خجالت میکشمآخه قبلا از اینا بودم که میگفتم حالا حالا قصد ازدواج ندارم

نمیخوای بگی شوهر میخام که

به نظر من قصد ازدواج هم اگر نداری ولی باید با موردهای مختلف اشنا بشی که متوجه بشی چه شخصیتی رو برای زندگی میپسندی

همه چی بستگی ب ذات ادم دارهخدا شک تا حالا ن ت خانواده ن ت دوستا متاهلی ک بیوفته دنبال یکی دیگ نداشتی ...

شما محیط و امن و سالم زندگی میکنین شکر خدا 

ولی زیاد دیدم من 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
نمیخوای بگی شوهر میخام کهبه نظر من قصد ازدواج هم اگر نداری ولی باید با موردهای مختلف اشنا بشی که متو ...

ینی به نظرت زشت نیست مورد بیاد خونه اما جهت آشنایی باهاش باشه نه ازدواج 

مبتلا به فیلوفوبیا یعنی ترس از عاشق شدن.
ینی به نظرت زشت نیست مورد بیاد خونه اما جهت آشنایی باهاش باشه نه ازدواج

به نظر من نیست ولی خب اگر دوس داری محتاط تر عمل کنی میتونی قدم به قدم‌پیش بری

مثلا موردی اگر پیش اومد اول مشخصات ابتدایی(شغل،ویژگی ظاهری،اخلاق واعتقادات،درامد،تحصیلات و..)بپرسی اگر این مرحله باب میلت بود مثلا مرحله بعد بگی کافه قرار بزاریم(حتی با خانواده هم میشه) باز مرحله بعد خاستگاری داخل خونه

پس این همه زن و مرد متاهل چی میگن دنبال دختر و پسر و شوهر و زن مردم بابا بی خیال چهار تا حرف شعاری ر ...

همین متاهل ها همسرشون میمیره دنبال همسر جدید میگردن

اگه بده خب مجرد بمون

یا طرف میگه متاهلی خوب نیست میخواد طلاق بگیره بعد فکر اینه برا زن مطلقه شرایط ازدواج چطوره میتونه دوباره ازدواج کنه یا نه😐

2810