2777
2789
عنوان

من شوهر میخام روم نمیشه به مامانم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 45 پست
خواستگار پیدا کنن برام

توقعت زیاد نیست یه کم  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا به مامانت گفتی چه کاری از دستش بر می یاد میتونه آگهی کنه شما را 

مستقل هستی درس میخونی اطرافت نگاه کن با یکی آشنا شو برای ازدواج 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

نظری ندارم فقط یه توصیه اینکه تنهایی بهتر از شریک زندگی و انتخاب اشتباه ‌ امیدوارم خوشبخت بشی ولی خواستی انتخاب کنی به خاطر لین دلایل هر کسی رو قبول نکن . 

در مورد خانواوت هم متوجه نشدم 

شما هر وقت پیشنهاد ازدواج داشتی برو میش خانواده بگو می خوام درمورد اون فکر کنم دیگه

2805
مثلا به مامانت گفتی چه کاری از دستش بر می یاد میتونه آگهی کنه شما را مستقل هستی درس میخونی اطرافت نگ ...

من از این عرضه ها ندارم همش پسرای لاشی میان سمتم

میخام سنتی ازدواج کنم که مطمعن باشم طرفم قصدش ازدواجه

مبتلا به فیلوفوبیا یعنی ترس از عاشق شدن.
اره خیلی بهش معرفی میکنن جدی نمیگیره فک میکنه من مایل نیستم بهم نمیگه نصفشو

خب صبر کن یکیشو که گفت استقبال کن و بگو به نظرم بهتره از این به بعد موردی اگه بود اشنا بشم،تو جوش قرار بگیرم

خب صبر کن یکیشو که گفت استقبال کن و بگو به نظرم بهتره از این به بعد موردی اگه بود اشنا بشم،تو جوش قر ...

خجالت میکشم

آخه قبلا از اینا بودم که میگفتم حالا حالا قصد ازدواج ندارم

مبتلا به فیلوفوبیا یعنی ترس از عاشق شدن.
من از این عرضه ها ندارم همش پسرای لاشی میان سمتممیخام سنتی ازدواج کنم که مطمعن باشم طرفم قصدش ازدواج ...

خوب پس به مامانت بگو دوست دارم ازدواج کنم لطفا کسی بهتون معرفی کرد جدی برسی کنین کیس خوب بیاد مامانت خودش میگه ولی شما هم رک بگو که قصد ازدواج داری 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
2810