2777
2789

عزیزم چون شما معتقد هستین من از خود قرآن براتون دلیل آوردم 

آیا مردم گمان کرده اند، همین که بگویند: ایمان آوردیم، رها می شوند و آنان [به وسیله جان، مال، اولاد و حوادث] مورد آزمایش قرار نمی گیرند؟

پس اینجا مشخص میشه که هرکس به طریقی مورد آزمایش و ابتلا قرار می‌گیره چه بسا مال و اولاد فراوان و ... خودش وسیله‌ی آزمایش و یا گمراهی انسان باشه ! 

خدا عادله و هرکس رو برحسب شرایطش قضاوت می‌کنه و اونی که سختی های بیشتری رو تحمل کنه یا راضی به رضای خدا باشه درجه و مرتبه‌ی بلندتری پیش خدا داره . 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم.همچنبن شما.البته ک ۵۰ درصد ماجرا هم خانما هستن😉منم خوبم

از خوبی هات بگو؟

راست میگی ۵۰درصد هم خودمونیم.من هر چی تلاش میکنم خوب باشم ولی با یه عصبی شدن شوهر همه چی یادم میره و دوباره برمی‌گردم به عقب😭

2805
عزیزم چون شما معتقد هستین من از خود قرآن براتون دلیل آوردم آیا مردم گمان کرده اند، همین که بگویند: ا ...

ممنونم اره عزیزم میدونم بارها شکایت کردم به ائمه گفتن صبرکن

در حسرت مادر شدن .........
از خوبی هات بگو؟راست میگی ۵۰درصد هم خودمونیم.من هر چی تلاش میکنم خوب باشم ولی با یه عصبی شدن شوهر هم ...

من یاد گرفتم تو بحث و دعوا سکوت کنم.

به همسرمم گفتم سکوت کن.

بعد ک آروم میشیم حرف می‌زنیم.

یعنی جایی ک میبینم بحث داره بالا میگیره سکوت میکنم.

بعد مثلا فرداش یکیمون پیش قدم میشه برای حرف زدن.

من کلا حوصله بحث و جدل ندارم.😬😅

خدایا شکرت
من یاد گرفتم تو بحث و دعوا سکوت کنم.به همسرمم گفتم سکوت کن.بعد ک آروم میشیم حرف می‌زنیم.یعنی جایی ک ...

این خیلی خوبه.ولی من نمیتونم ساکت بشم،اگه جواب ندم احساس ضعف دارم متاسفانه.و این جواب دادن ها و سکوت نکردن ها باعث اختلاف و غم شده برام

من یاد گرفتم تو بحث و دعوا سکوت کنم.به همسرمم گفتم سکوت کن.بعد ک آروم میشیم حرف می‌زنیم.یعنی جایی ک ...

من سکوت میکنم ولی همسرم ن همین جور میگه جوری که فقط گوش هامو محکم میگیرم 

در حسرت مادر شدن .........
این خیلی خوبه.ولی من نمیتونم ساکت بشم،اگه جواب ندم احساس ضعف دارم متاسفانه.و این جواب دادن ها و سکوت ...

خب به این فکر کنید ک این کار فقط روح و روان خودتونو خراب میکنه و هیچ سودی نداره.

کلا بیشتر به فکر آرامش خودتون باشید.

سعی کنید آقایون رو از راهش کنترل کنید.منظورم اینه ک با بحث و دعوا معمولا حرفتون به کرسی نمیشینه.

یه کم سکوت و صبوری بعد با یه حالت خوب حرفتونو بزنید و به کرسی بشونید.

خدایا شکرت
ممنونم اره عزیزم میدونم بارها شکایت کردم به ائمه گفتن صبرکن

خواهش می‌کنم عزیزم خدا به همه‌مون صبر بده ، مشکلی که طاقتش رو نداریم بهمون نده و عاقبت بخیرمون کنه . 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
من سکوت میکنم ولی همسرم ن همین جور میگه جوری که فقط گوش هامو محکم میگیرم

وای این بده.

ما باهم راجبش صحبت کردیم و بمرور شد جزئی از اخلاقمون.

الان دیگه ۷سال از زندگی مشترک گذشته و ۸۰ درصد مواقع مشکل رو همون موقع با حرف زدن حلش میکنیم.

یعنی یاد گرفتیم اینجوری باشیم.هرچند ک زمان‌بر بود

خدایا شکرت
خب به این فکر کنید ک این کار فقط روح و روان خودتونو خراب میکنه و هیچ سودی نداره.کلا بیشتر به فکر آرا ...

می‌دونی بارها با خودم قرار گذاشتم جواب ندم ولی اون لحظه بس شوهرم تند می‌ره نمیتونم ساکت بشم.

خودشم میگه جوابم نده که پشیمون بشم ولی من....

2810