2777
2789

میدونی اونی که هیچ عیب و نقصی نداره خداست پس نمیشه گفت شوهر یکی بی عیبه ولی منم شوهرم خیلی بهم احترام میذاره خیلی توی جنع بزرگم میکنه هرچی بخوام درتوانش باشه بهم نه نمیگه ولی قطعا چیزایی هم هست که این وسط اذیتم میکنه پس نمیشه گفت هم این دنیا رو داریم هم اون دنیا من با همه خوبی شوهرم که خیلی هم بابتش خداروشکر میکنم یه وقتایی دلم می خواد ازش طلاق بگیرم فقط دور ازش باشم یه حس عجیبیه که تا کسی به جام نباشه متپجه نمیشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

موافقم

عاشق همسرشونن وارامش دارن

خیلی خوبه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
میدونی اونی که هیچ عیب و نقصی نداره خداست پس نمیشه گفت شوهر یکی بی عیبه ولی منم شوهرم خیلی بهم احترا ...

منم مثل شمام همسرم یک سری بدی هوایی داره خودشم قبول که بده اشتباهه ولی باز...

در حسرت مادر شدن .........
چی کم داره شوهرت که این چیو داری؟

خیلی ریلکسه و برعکسش من خیلی عجولم 

دوست داره زندگیمون و گسترش بده همه چیز برامون مهیا کنه ولی من آرزومه برم دنیا رو بگردم کشورهای خارجی برم ولی مثلا اون میگه الان وقتش نیست یکم دیگه پیشرفت کنیم بعد یا خیلیییی اختلافات دیگه ‌همین اختلافاتمون باعث بحث های زیاد میشه که البته اون بنده خدا هم حرف نمیزنه ها من همش دعواش میکنم 

کامل موافقم..یه مرد اگه با زنش خوب و مهربون با درک باشه زن ارامش داره هرکاری کنه باعشق میکنه با همه خوبه حتی خانواده همسرش..اما اگه مرد به زنش احترام نزاره باهاش خوب نباشه زن همیشه غصه میخوره حسرت میخوره حسودی دیگرانو میکنه.همیشه از زندگیش میناله از مادرشوهر که اینا خودش باعث اختلاف و سو تفاهم میشه و در نهایت هم این دنیاش در عذابه هم اون دنیا که چرا حسود بودی بخیل بودی عیبت کردی و......

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

2810