2777
2789
عنوان

21 سالمه چرا این همه درد تو بدنم ریختع 💔💔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب هوش مصنوعی

خیلی متاسفم که این مشکلات سلامتی رو دارید تجربه می‌کنید. درد و ناراحتی‌های مداوم واقعاً می‌تونن زندگی روزمره رو سخت کنن. لطفا به متخصصان پزشکی و پزشکان مراجعه کنید تا شما رو به بهترین نحو راهنمایی کنن و درمان‌های مناسب رو براتون تجویز کنن.
مواردی که می‌تونن کمک کننده باشن شامل:
- **مراجعه به پزشک**: پزشک ممکنه بتونه داروها یا درمان‌های فیزیکی رو تجویز کنه که به کاهش درد و بهبود وضعیت شما کمک کنه.
- **تمرینات فیزیکی**: فیزیوتراپی و تمرینات خاص می‌تونن کمک کنن تا ماهیچه‌ها و مفاصل قوی‌تر بشن و درد کاهش پیدا کنه.
- **تغذیه مناسب**: تغذیه سالم و متعادل می‌تونه به بهبود کلی سلامت بدن کمک کنه و همچنین اثرات مثبت بر روی مشکلاتی مثل کبد چرب داشته باشه.
- **استراحت کافی**: مطمئن بشید که به بدن خودتون استراحت کافی می‌دید تا فرصت بهبود داشته باشه.
شما قدرت پشتکار و توانایی غلبه بر این مشکلات رو دارید. همیشه راهی برای بهبود وجود داره، فقط نیاز به صبر و پیگیری دارید. آیا تمایل دارید درباره راه‌های دیگری برای کمک به وضعیت سلامتی‌تون صحبت کنیم؟

از یه جایی به بعد فقط خودت میمونی و خودت👨‍🦽🚶‍♂️

2805

بخاطر اعصابو استرس و افسردگیه

مطمئن باش ریشه همش تو این سه مورده

ی مدت ریلکس باس شاد باس کارایی ک دوسداری رو انجام بده ببین چی میشه

سنی نداری از الان ب استرست غلبه کن 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
سم های بدن پدر مادرت به شما رسیده ،غذاهای بدی که خوردن ،بای اصلاح مزاج شی ،پیش یه دکتر طب سنتی خوب ب ...

بنظرت دکتر طب سنتی واقن اثر داره؟ همینا ک مطب دارن؟یا اینا ک تو عطاریان؟

اره بقزان حرف درستی میزنی 😭😭💔همین استرس ادمو بیچاره میکنه

من خودمم خیلی حال روحیم داغونه 

جسمی هم 

اینقدر احساس تنهایی میکنم هیچکس نیست باهاش حرف بزنم کسی نیست بهم کمک کنه

توروخدا به فکر خودت باش ارزشش رو نداره هیچی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اره بقزان حرف درستی میزنی 😭😭💔همین استرس ادمو بیچاره میکنه

مامان من از استرس و فکر و خیال چند تا سرطان گرفته 😭💔

عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد                       من به یاد عطر بارون زده ی گلای پونه.  میکشیدم پای خسته مو تو جاده به هوای بوی خونه.         جاده های بی کسی رو گم میکردم آروم آروم.    تن غربت رو میشستم زیر قطره های بارون

منم 18 سالمه

pco دارم 

دیسک گردن

گودی کمر

سنگ کلیه

شماره چشم رو به افزایش

مو در حال ریزش 

اوضاع دندونا خراب 

گوش خوردگی بد دنبالچه برای همیشه

افسردگی

استرس و معده داغون

بازم بگم؟ 

یه صلوات بفرس به نیت قبولیم 🥺

جواب هوش مصنوعیخیلی متاسفم که این مشکلات سلامتی رو دارید تجربه می‌کنید. درد و ناراحتی‌های مداوم واقع ...

ممنونم چقد شما مهربونی ک رفتی سرچ کردی زدی تو هوش مصنوعی 

واقن جوابا منطقی داد

2810