2777
2789

تصمیم گرفتم ی مدتی از همه فاصله بگیرم و روی خودم کار کنم 

نمیدونم چطوری فاصله بگیرم 

میخوام یه مدتی دوستام هیچ خبری ازم نداشته باشن نه زنگ بزنم نه زنگشونو جواب بدم 

احساس میکنم این مکالمات باعث شده بجای عمل فقط حرف بزنم 

واقعا راسته ‌که می‌گن اونی که زیاد حرفشو میزنه ‌کمتر بهش عمل میکنه نمونه بارزش خود من 

چطوری یه مدت محو شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وقتی محو شم مجبورم سکوت کنم کمتر چرت و پرت بگم بیشتر روی خودم تمرکز کنم 

بهم محو شدن یاد بدین 

دیدی همه چی تموم شد تو موندیو تنهایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
محو شدن دیگه چه برچسب جدیدیه سایکوپت

خیلی زشته به دیگران اتیکت میزنید ها

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب ی کوچولوشو بگو یاد بگیرم 🙏🙏

منظورم اینه وقتت با کلاس هایی مثل عزت نفس و خودباوری یا هنر هایی که دوست داری پر کن توی این مدت با دوستات هم کمتر رابطه داشته باش. 

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
پوزش ولی اتیکت نبود که

اتیکت و انگ شخصیت ضد اجتماعی نزنید به بقیه 

میشه حکایتِ این ماجرای ADHD

بالاخره هر آدمی تو دوران های مختلف زندگی ، بنابر شرایط یا تروماهایی که پیدا کرده میتونه رفتارها و نگرش های خاصی بروز بده . با اتکیت زدن ممکنه روحیه اش بدتر بهم بریزه و فرصت بهبود روححیه و شرایط رو از دست بده 🩷

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اتیکت و انگ شخصیت ضد اجتماعی نزنید به بقیه میشه حکایتِ این ماجرای ADHDبالاخره هر آدمی تو دوران های م ...

درسته 

از بس تو سایت بهم اتیکت داده شده عقده ای شدم 

ولی خب درست نیست بقیه تاوانشو بدن

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
درسته از بس تو سایت بهم اتیکت داده شده عقده ای شدم ولی خب درست نیست بقیه تاوانشو بدن

عزیزدلم 😘

بیا بغلم 🫂

بهشون اهمیت نده 

کار درست رو انجام بده و روی روحیه و پیشرفتت تمرکز کن 

عزیزدلم 😘بیا بغلم 🫂بهشون اهمیت نده کار درست رو انجام بده و روی روحیه و پیشرفتت تمرکز کن

درسته باشه باید همینکارو کنم ناچارم ممنون دوست عزیز 🌹

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
درسته باشه باید همینکارو کنم ناچارم ممنون دوست عزیز 🌹

عزیزدلی 🥰😍

2810