2777
2789
عنوان

از خجالت اب شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 35 پست

با دوستای پایتون برین این ور اون ور با اونایی که اگه یهو جلوش 💨در رفت بشینین دوتایی از ته دل بخندین نه اینکه بشینی افسردگی بگیری 😑 چرا خودتونو عذاب میدین 

دوستت اصن دختره یا پسر

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
😅🤣😂 آخی عزیزم اشکال نداره دوستت نخندید یا اومد دستت گرفت بلندت کرد من بودم می‌خندیدم ولی با خنده ...

بنده خدا تا دید خندش گرفت و چرخید به پشت و خندید که حالا من معذب نشم 😂😭😭

اوووه

اشکال نداره پیش میاد

حالا من اگه بودم از خنده نمی تونستم از زمین جمع شم

یه بار تو یه مهمونی بزرگ سر شام‌بلند شدم برم اشپزخونه چنان خوردم زمین متلاشی شدم همه دورم جمع شدن  یه دل سیر خندیدم رفتم اشپزخونه کارمو انجام دادم برگشتم

داییم گفت چه روحیه ای داری ماشالله هر کی بود میرفت تو اتاق از خجالتش تا اخر مهمونی نمیومد

واقعا مگه خجالت داره زمین خوردن؟  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بخدا دختره 😂😭

خب دیگه بدتر ادم مگه با دوستش رودربایستی داره😐

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

نه خب اخه خیلی جلوش رو در بایستی دارم بعد داشتم مستقیم بهم نگاه میکرد یهو زارت افتادم زمین😂😭

پیش میاد بابا

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
2810