2777
2789
عنوان

به نظرتون دختر بیست ساله وقت ازدواجشه

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 23 پست
مناسبه

زود نیست؟ 

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

ک دانشگاش تموم شه بره سزکاز؟

هم این، هم اینکه یه کم خوب و بد روزگارو بچشه، تجربه پیدا کنه، عاقلتر بشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
به هر حال ادم باید چند بعدی باشهی حس و هیجاناتی عم هست

ببین باورت نشه به این سن رسیدم چیزی متوجه شدم اینه که بیشتر انتخابات هیجانی دوران بیست همشون غلط از آب درمیاد 

مگر اینکه دختر بسیار خوددار و عاقل باشه بتونه کنترل کنه که تعداد این دخترا کمه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
ولی من با عقل الانمدلم نمیخواست هیجده سالگی ازدواج کنمدلم میخواست بیست و پنج شش ازدواج کنم اگر خانوا ...

میدونین دختر از ۱۸ رد بشه تو جامعه الان دیگ کم کم شروع میکنه پسر بازی و تجربه و شیطنت

حالا ی تعداد خودشون میزنن به اون راه ولی هست

ولی خب از ی سمتی ک زود ازدواج کنی دیگ درگیر این مسایل. نیستی اینم ی نکته مثبتشه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

میدونین دختر از ۱۸ رد بشه تو جامعه الان دیگ کم کم شروع میکنه پسر بازی و تجربه و شیطنتحالا ی تعداد خو ...

من دوازده سیزده سال پیش عروسی کردم

ای چیزا خیلی مرسوم نبود

خانه شماره 12 میدان گریمولد