2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گف عوض فیلر لب سینه هاتو عمل کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 79 پست
مگه اینجا مجازی‌نیست وبرای‌کمک‌نیست؟از چی‌خجالت‌بکشیم؟مگه چشم‌تو چشم‌ داریم‌نظر‌میدیم؟

@niniyar_5   این آقا وقت رفتنش نیس؟ 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
ماشالا جنبه

چرا باید یه اقا بیاد بعد ۱ روز عضویت اونم تو سایت زنونه درمورد همچین مسئله ای نظر بده؟

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
مردا‌هیچ‌سهمی‌تو‌بارداری‌ندارن؟

بار درون شماست؟مشکلی یا سوالی راجعبش دارین بسم الله بفرمایین بپرسین 

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
ترجیح‌میدم جواب کسانی‌ که گارد دارن‌وهمیشه جنسیتی نظر میدن روندم

نظرتون کاملا محترمه 

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
حقیقت تلخیه... ولی اگر به پست یه همچین مردی خوردی تا آخر عمرت می سراید....اه سینه ات اینجورآه چرا سر ...

نه اصلا اهل ایراد گیری نیست مثلا میگه بدن زنا طبیعیه ترک 

اگ ترک داری هیچ اشکالی نداره

ینی چی میشه بیشتر توضیح بدی

ببین داره باهات شوخی میکنه و مسخره بازی درمیاره میخواد خوش بگذرونه فک میکنه تو هم بهت خوش میگذره ولی اصلا اینطوری نیست بالاخره همه رفتاراش باید محترمانه باشه باهات ناراحتی هاتو درک کنه اگه از کاری که کرده دلت گرفت بفهمه که این کار اذیتت میکنه و انجام نده اگه نتونه که درک کنه بهت خیلی آسیب بدی میزنه ی جورایی نشون داده هنوز بچه ست بالغ نشده اما میتونه تغییر کنه ولی به خواست خودش

2810