2777
2789
عنوان

کی تعبیر خوابش خوبه میاد یه لحظه پلیییز

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 28 پست

شما نامزد هستین وعقد دائمی زن وشوهرنشدین درسته؟؟؟اگه اره که شما مجرد محسوب میشید ودرخواب دیدن دختری که زایمان میکنه یعنی مشکلات یعنی جدایی یعنی ناملایمتی ولی همیشه بدترین خوابهارو با موج مثبت رد کنید ومنفی فکر نکنید بگید خیره وصدقه بدین که خیربشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
شما نامزد هستین وعقد دائمی زن وشوهرنشدین درسته؟؟؟اگه اره که شما مجرد محسوب میشید ودرخواب دیدن دختری ...

اره گلم 

ممنون عزیزدلم اره شنیدم موج مثبت باید داد انشالله که خیره

من تو واقعیت از بچه ها خوشم نمیاد حتی بچه دار شدن ولی توی خواب خیلی خوشحال بودم 

و خب راستش تو فکرم این مدت برای ادامه نامزدی که بمونم یانه چون زیاد تفاهم نداریم 

و راستش واقعا دنبال یه نشونه بودم که این خوابو دیدم نمیدونم واقعا فقط امیدوارم هرچی خیره برام پیش بیاد

دیدن دریا درخواب نشانه بزرگیست راه رفتن روی دریا یعنی قدم گذاشتن توی یک کارخطرناکی وباید احتیاط کنی واینکه پاهات خیس نشده وتواب فرو نرفتی یعنی ازپس کارت برمیای موفق میشی

دیدن دریا درخواب نشانه بزرگیست راه رفتن روی دریا یعنی قدم گذاشتن توی یک کارخطرناکی وباید احتیاط کنی ...

منم خواب دیدم که بهم گفتن ماشین عشقت ( عشق واقعیم) ۱۲ سال دیگه کنار بیمارستانه هست دویدم سمت بیمارستان داشتم از داخلش رد میشدم که بیدار شدم

منم خواب دیدم که بهم گفتن ماشین عشقت ( عشق واقعیم) ۱۲ سال دیگه کنار بیمارستانه هست دویدم سمت بیمارست ...

خبرهای خوبی میشنوی دیدن بیمارستان توخواب یعنی باید بیشتر بخودت واون طرف توجه داشته باشی ممکنه یه اتفاقاتی یهویی پیش بیاد واینکه گفتی ماشین ماشین نشانه رسیدن ب هدفت هست معنی خوابت اینه که شما خیلی بلند پروازی وهمیشه  افکار و ارزوهای بزرگی توسر داری