2777
2789
عنوان

روانپزشک یا روانشناس❓❓

49 بازدید | 10 پست

حال روحیم خیلی بده نمیدونم پیش کدوم برم قبلا چندین بار روانشناس رفتم ولی با احترام بگم هیچی حالیشون نیست و کمکی نمیکنن از طرفی دلم نمیخاد دارو مصرف کنم نمیدونم چیکار کنم

چه مثِ نازم 🦩

برو روانپزشک 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
میشه دلیل هم بگید ؟؟ مشاوره هم میده ایا؟

چون رفتی روانشناس نتیجه نگرفتی باید روانپزشکو امتحان کنی

نه در اون حد ولی اره یه چیزایی میگه

شما از روز قضاوت الهی حرف زدید. اجازه دهید با احترام به آن بخندم. با قاطعیت منتظر آن روزم، چرا که من چیزی از آن بدتر را شناخته ام: «قضاوت بشر‌ را.» https://t.me/mobham_444

وقتي بي احترامي ميكني قبلش بگي با احترام ك درست نميشههزينه كن جاي درست حسابي بروورزش كن وقتي نميخاي ...

اینو گفتم چون درسته چندین بار امتحان کردم و افتضاح بودن ولی شاید اینجا روانشناسی باشه که واقعا کارش خوب باشه این احترام برای اون شخص بود که منظورم به همه نیست من خیلی هزینه کردم بهترین جاها رفتم هم حضوری هم مجازی همشم دکترای روانشناسی داشتن ولی هیچکدوم خوب نبود 

چه مثِ نازم 🦩