2777
2789

دیروز بچه ها رو برده بودیم شهریازی

بیشتر خانم‌ها یا موهای رنگ کرده و بلند و مرتب یا بینی عملی و بوتاکس و ژل زده 

من فقط و دو سه تا خانم کار خاصی نکرده بودیم 

موهای خودم هم بلنده ولی بیرون نمیگذارم بچم کوچیکه وقت سشوار ندارم 

بوتاکس هم گفتن تا شیر میدی نمیشه بزنی 

بینی هم بچم فعلا باز کوچیکه البته مشکل خاصی  نداره یه کم گوشتیه  

نمی‌دونم از شوهرم بپرسم ؟ بگم بنظرت زشتم یا زشت شدم ؟؟

شوهرم خودش بینیش رو عمل کرده چون انحراف داشت به خودش میرسه تقریبا ولی پوستش سبزه است من سفیدم

خدایی قبل از بچه دار شدن ۵۰ کیلو بودم به خودم میرسیدم 

قدم بلند بود خیلی زیاد به لباس و تیپم اهمیت میدادم 

فوق العاده خوش پوش بودم الان نه چاق شدم ۸۰ کیلو 

آنقدر هم ضعف می‌کنم ناهار و شام میخورم 

گفتم برم شیدینگ لب بزنم ؟ نمی‌دونم چکار کنم ؟؟؟ اعصابم خورده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

نه عزیزدلم مطمئنم که زیبایی اصلا اگه از نظر همسرت زیبا نبودی که تورو انتخاب نمی‌کرد به عنوان همسرش 

متاسفانه دور زمونه خیلی بد شده زنا خیلی به شدت خودنمایی میکنن مردا هم متاسفانه تنوع طلب 

مطمئن باش ایراد از تو نیست عزیزم

به این چیزا نیست گلم.به عوضی بودن و هول بودن شوهرامونه.من تمام اون کارای زیبایی رو کردم.بچمم بزرگ شده و کلاس اوله،اندامم خوبه چون باشگاه میرم.اما بازم بهم خیانت کرد.با یه دختر خیلی خیلی معمولی با چهره ی کاملا نا زیبا..

منم حامله ام اینقد چاق شدم بچه سوم حس میکنم دیگ برا شوهرم جذاب نیسم ولی برام مهم نیس بچم سالم باشه دلم خوش باشه چاقیمم فدای سر بچه هام 🙂🙂🙂

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

با عنوان مخالفم اما اگر میخوای کار زیبایی انجام بدی متناسب با نیاز صورتت انجام بده

چون اکثرمون انگار فقط می‌خوایم تزریق و عمل داشته باشیم که بگیم به خودمون رسیدیم یا شبیه بقیه بشیم در صورتی که شاید نیاز نباشه

ربطی نداره ب زیبایی یا زشتی

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

2810