2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
فقط ناخون و لیزر و فشیال و روتین پوست و مو و کوفت و زهر مارم میشه ۵ تومن تقریبالباسم که هر ماه نمیخر ...

من فکر کنم ۵ سالی میشه گذرم به آرایشگاه نیفتاده ... کوتاهی موهام که دست خواهرمو میبوسه 😅... مو رو هم که عادت ندارم رنگ کنم ... ناخن رو هم فقط لاک ساده میزنم ... میمونه لیزر و روتین پوستی و باشگاه و گهگداری لباس

شوهرم ماهی ۱۵ بهم میده 

نمیدونم واقعا چی کار میکنم که اخر برج‌میبینیم‌هیچی‌ندارم😂

همین ناخن و ارایشگاه و لباس و بیرون رفتن با دوستام 

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

من فکر کنم ۵ سالی میشه گذرم به آرایشگاه نیفتاده ... کوتاهی موهام که دست خواهرمو میبوسه 😅... مو رو ه ...

اخ اخ باشگاهو نگو که خیلی وقته نرفتم وقت نکردم ارایشگاهم من نمیرم هم موهامو خودم رنگ میکنم هم کوتاه ولی برای ترمیم ناخونام میرم خوش بحالت که هنوز لاک میزنی دلم برای حسش تنگ شده خیلییی حس خوبی بهم میداد انگار مغزمو اروم میکرد ولی انقدر کار خونه میکنم وقتی لاک میزنم سریع از بین میره یا ناخونام میشکنه دیگه عادت کردم به کاشت متاسفانه

شوهرم ماهی ۱۵ بهم میده نمیدونم واقعا چی کار میکنم که اخر برج‌میبینیم‌هیچی‌ندارم😂همین ناخن و ارایشگا ...

آره خدایی آرایشگاه رو هر ماه اگه بخوای بری هزینه ش خیلی زیاد میشه ... سرت سلامت ... همین که دلت خوش باشه خوبه مگه آدم چقدر جوونه؟ ولی سعی کن یه مقدار پس انداز هم بکنی

اخ اخ باشگاهو نگو که خیلی وقته نرفتم وقت نکردم ارایشگاهم من نمیرم هم موهامو خودم رنگ میکنم هم کوتاه ...

آره لاک که سریع از بین میره ولی اگه حوصله داشته باشی تمدیدش کار ۵ دقیقه ست ... من ناخنامو چند سالیه که خیلی بلند نگه نمیدارم ... گاهی اصلا حوصله لاک زدن هم ندارم ... از ساعت ۸ صبح یه پشت سر کارم تا حداقل ۵ بعد از ظهر ... دیگه وقتی میام خونه توان انجام هیچ کاری رو ندارم ... نهایتا به زور خودمو برسونم به باشگاه🥲🥲🥲

آره لاک که سریع از بین میره ولی اگه حوصله داشته باشی تمدیدش کار ۵ دقیقه ست ... من ناخنامو چند سالیه ...

بخدا منم صب تا عصر سرکارم بعدشم میام خونه کارای خونه و شام و ناهار و همه چی یجورایی سالن رفتن حس زنونم و بهم برمیگردونه یکم بهش عادت کردم

بخدا منم صب تا عصر سرکارم بعدشم میام خونه کارای خونه و شام و ناهار و همه چی یجورایی سالن رفتن حس زنو ...

خوبه اتفاقا ... به خدا من گاهی حس میکنم دیگه هیچ بعد زنانه ای توی وجودم نیست و با مردا فرقی ندارم ... زندگی و فکر و ذکرم شده کار و پیشرفت یا اینکه مدام خودمو سرزنش میکنم که اگه فلان کار رو فلان موقع انجام داده بودم الان کلی جلو بودم

خوبه اتفاقا ... به خدا من گاهی حس میکنم دیگه هیچ بعد زنانه ای توی وجودم نیست و با مردا فرقی ندارم .. ...

سخت نگیر به خودت عزیزمممم الان همه طبق شرایط موجود باید از یه چیزایی بگذرن و مسولیت و توان بیشتری و بزارن الان هممون همین شدیم ولی من سعی میکنم با همین چیزای کوچیک خودمو و بعد زنانه ام رو حفظ کنم و قوی بمونم شما ام حتما یه سری چیزا که به انرژی زنانه ات کمک میکنه بیار تو روتینت مطمعنم خیلی حالت بهتر میشه