2777
2789
عنوان

به نظرتون من دختر بدیم در حق پدرم‌

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 35 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کردم ولی خب از وقتی باردارم حوصله هیچی ندارم مامانمم میگه گاهی برو پیششون غذا اینا ببر نمیدونم خیلی ...

حق داری عزیزم نذار بهت عذاب وجدان بده جوابشو بده تو مسیول زندگی اونا نیستی اگه میتونی گاعی با داداشت قرار بذار بیرون برین یه دور بزنین رستورانی پارکی کافه ای باهاش دوست داشت تلفنی در ارتباط باش 

2805
حق داری خدا، من سالی یبار شاید مامانم بخاد بره سفر دوروزه من فکرم میمونه پیش بابام و داداشم

من خیلی غصه ی مامان بابامو میخورم الکی زندگیشون به فنا رفت 😔 بخاطر غرور و لجبازی سرتا پا اشتباه کردن 

خیلی دلم میخواد خوشبخت بشن 😭

نه ولله فعلا خوب نیست وضعمون یه جوریه که گاهی ما از مامانم پول قرض میگیرم البته موقتی بعدا براش جبرا ...

عزیزم داداشت چند سالشه ؟ حالا که بابات زن نمی گیره شما اصرار به ازدواجش نکن ..حالا هم که توان بدنی نداری  که سر بزنی حتما به برادرت زنگ بزن ..انشالله بچه دنیا بیاد حالت بهتر می شه ..غصه نخور

وااا مامانت که اینقدر نگرانشونه بهتر بود طلاق نمی‌گرفتچرا تو با این وضعت باید بری به برادر و پدرت بر ...

ولله ۳ بار باز ازدواج کردن و طلاق گرفتن 😑

اصلا باهم نمیسازن کلا ۱۱ ساله وضع همینه 

منم مجردی با مامانم زندگی کردم و با داداشم

بابام نبود زیاد همیشه تنها بود داداشمو درک میکنم چقدر زجر میکشه الان از تنهایی 😭

من مجردی چندبار اومدم خودکشی کنم 

حس میکنم داداشمم تو این شرایطه ولی واقعا عرضه و حوصله ندارم به روحیه ی کسی برسم 😔

خودم به زور خودمو تحمل میکنم 🥲

از یه طرفم به خودم خیلی حس بدی دارم که انقد به درد نخورم

حتی ۱ بارم نرفتم خونه ی بابامو تمیز کنم 😭

نه زایمان نکردم باردارم

خب دوران بارداری هم سخته بازم 

درسته که وظیفه ات نیست ولی میتونی خوشحالشون کنی بالاخره خانوادتن حتی اگه شده دو هفته ی بار ی ماه ی بار 

والا من نمیدونم من فقط دارم از روی بعضی از تجربه هام بهت این حرفا رو میزنم که ارتباطت با خانواده اتو حفظ کنی و مراقبشون باشی تا حد توانت

2810