2777
2789
عنوان

خودمو این قد زدم جلوی بچه‌هام

252 بازدید | 24 پست

بچه ها با هم نمی‌سازند همش سروصدا همش دعوا میکنن دوتا پسر 5سال6سال دارم بخدا کم آوردم از پسشون برنمیام خسته شدم خیلی شب تا صبح سردردم شبا خاب ندارم به زوره قرص کلونازوپام یکی دو ساعت میخابم  من مادری بلد نیستم من یک مادر ظالم هستم بچه‌هام خیلی ترسیده بودند می‌گفتند مامان خودتو نزن داد نزن   خیلی سختمه خیلی خستم    یه غمی سنگینی روی دلمه

خب اونایی که تصمیم به چند تا فرزند دارن واقعا باید قبلش بهش فکر کنن نه خودشون اذیت شن نه بچه ها 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

الهی خسته بودی 

شب ها ساعت ۹ـ۱۰خاموشی بزن که عادت کنند زود بخوابند 

صبح زودتر بیدارشون کن بازی کنند ظهر باز بخوابید که خستگی به تنتون نباشه 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

دعوای بچه ها خیییییلی طبیعیه . سعی کن صبورتر باشی.. کلونازپامو دکتر داده یا خودت میخوری؟ به نظرم برو پیش روانپزشک تا داروی مناسب تجویز کنه حالت حتمااا بهتر میشه . بچه هات چه گناهی دارن . خودشونو میزدی کمتر ناراحت میشدن صحنه های بدی دیدن😔

خب اونایی که تصمیم به چند تا فرزند دارن واقعا باید قبلش بهش فکر کنن نه خودشون اذیت شن نه بچه ها

تازه شوهر عوضیم پیله کرده دوباره بچه دار بشیم خودشم اصلان کمکم نمیکنه 

عزیزم بچه های اروم اول از همه یه مادر اروم میخوان

دوم اینکه دعوا مال بچه هاست بذار دعوا کنن همو بزنن فقط مواظب باش به هم اسیب نرسونن بچه با دعوا بزرگ میشه کلا سعی کن در موارد خطرناک خیلی تو دعواهاشون دخالت نکنی

تو دعواها نقش داور نداشته باش مشخص کنی کی مقصره جفتشونو تنبیه کن 

جتما مهد کودک و کلاسی چیزی ثبت نامشون کن ترجیحا رشته ورزشی و انرژی گیر فوتبال و در کنار زبان به نظرم خوبه هم اونا سرگرم شن هم تو یه تایم ازاد داشته باشی برای استراحت

تازه شوهر عوضیم پیله کرده دوباره بچه دار بشیم خودشم اصلان کمکم نمیکنه

اصلا زیر بار نرو ،وقتی اعصابت اینطوریه 

مالی اوکی هستید؟؟

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
2810