2777
2789
عنوان

یه سگ هر شب زوزه ی خییلی بدی می‌کشه 😭بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 42 پست
متاسفم برات من دارم میگم یه ماهه هرشب یه ساعت مشخصی میاد زوزه خیییلی ترسناکی میکشه تو میگی آهنگ بخون ...

برای خودت متاسف باش سگ ساعت نداره که یازده بیاد خروس ساعت داره‌که سر صبح ها میخونه؟؟؟ اینا حیوانن طبیعتشون اینه

تاپیک زدی بعد نیایم کامنت بذاریم 

خدا شفا بده

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگه من کلا از صدای حیوونا خوشم میاد

شمال اکثرا شبا شغال وسگ باهم میاد بعضی وقتا انگار شغالا سگارو مسخره میکنن اصلا یه صداهایی میاد ادم وحشت مبکنه

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
برای خودت متاسف باش سگ ساعت نداره که یازده بیاد خروس ساعت داره‌که سر صبح ها میخونه؟؟؟ اینا حیوانن طب ...

ببین اصلاااااا حوصله بحث ندارم 

نوشتم تقریبا یه ماهه اینجور صدایی میاد قبلا صدای پارس کردن اومده نه اینجوری ترسناک 

ببین اصلاااااا حوصله بحث ندارم نوشتم تقریبا یه ماهه اینجور صدایی میاد قبلا صدای پارس کردن اومده نه ا ...

باش چون خودم حوصله بحث ندارم تاپیکو ترک میکنم

امیدوارم مشکلت حل بشه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خب مسئله اینجاس ک حتی معلوم نیس اونا صدای حیوان بوده یا .....؟😂💔

شما از این سگ توره ها دیدین صداشون مثل شیون زنها توی عزاداریها هست

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁