2777
2789
عنوان

فرار کردن مد شده😐❓

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 60 پست
یکی از فامیلامون دختره ۱۳سالشه با پسره ۲۶ ساله فرار کرده چون باباش راضی به ازدواجشون نبوده😐

تو فامیل ماهم پارسال ی ۱۶ ساله با افغان فرار کرد😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
دوران ما هم از این کارا میکردن الان که دیگه تعجب نداره همه چی عادی شده کاملا

کجاش عادیه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

یکی از فامیلامون دختره ۱۳سالشه با پسره ۲۶ ساله فرار کرده چون باباش راضی به ازدواجشون نبوده😐

دختر 13 ساله تو اوج بی عقلیه 

من میخوام بدونم پسر 26 ساله به عاقبت کارش فکر نکرده؟

من جای مادر اون دختر یا مادر اون پسر باشم تا ابد راهشون نمیدم

برن هر غلطی میخوان بکنن

اینا فقط تو راهنمایی اتفاق می افته😂😐

ن دبیرستانم تو راهنمایی از این چیزا نبود

ی ساله نیومده یعنی؟؟

چن بار اومده فک کنم

دختر 13 ساله تو اوج بی عقلیه من میخوام بدونم پسر 26 ساله به عاقبت کارش فکر نکرده؟من جای مادر اون دخت ...

مردا ببخشید دور از جون اطرافیانتون ۵۰ ساله هم بشن عقل ندارن ۲۶ که هنوز بچست

2810