2777
2789
عنوان

فرار کردن مد شده😐❓

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 60 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
یادش بخیر. دانش آموز بودیم خلاف بزرگمون چیپس و کالباس بردن بود:/

وای دقیقا 😂 یه بار من همبرگر بردم توی نون باگت، یکی از بچه‌های خبرچین اومد بالا سرم و مشکوک پرسید این چیه همبره؟ منم با ترس و سلام صلوات گفتم نه کتلت خونگیه 

دختر 13 ساله تو اوج بی عقلیه من میخوام بدونم پسر 26 ساله به عاقبت کارش فکر نکرده؟من جای مادر اون دخت ...

پسر ۲۶ساله ک از خداشه 

گفتن نامزد بمونن بابای دخترم گفته من دختری ک فرار کرده رو خونم راه نمی‌دم دیگ 

خدایا شکرت   
وای دقیقا 😂 یه بار من همبرگر بردم توی نون باگت، یکی از بچه‌های خبرچین اومد بالا سرم و مشکوک پرسید ا ...

ای خداااا       

چه ستمکش بودیم ما

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
چطور دختری که از یه پسر ضربه میخوره بعدش همه پسرا رو به یک چشم نگاه می‌کنه

ن اینطور نیس همون دختر اگه یکی بیاد ک واقعا ادم باشه و بتونه بهش تکیه کنه براش بهترین میشه

من عادی جلوه ندادم عادی شده تو جامعه نمیدونم شما کجا دارین زندگی میکنین و انگار در جریان نیستین

ن والا همچین عادی هم نیست

افتخاری هم نداره

همین ک میگین نمیدونم کجا زندگی می‌کنید یعنی هرکی از اینا دورش نباشه و فرهنگش و نداشته باشن یعنی عقب موندس ک براش عادیه؟!!

در جریان هستیم اما اینقدر ریلکس هم خوب نیست در برابر بعضی مسائل جامعه

به هرحال بچه های ماهم همینجا بزرگ میشن 

ن والا همچین عادی هم نیستافتخاری هم ندارههمین ک میگین نمیدونم کجا زندگی می‌کنید یعنی هرکی از اینا دو ...

من نگفتم شما عقب مونده ای شما اول معنی حرف رو متوجه شو بعد گارد بگیر من بچه ابتدایی نیستم خودم شاغلم تو این جامعه و دارم میبینم خیلی چیزا عادی شده و مثل قبل نیست نه تایید کردم نه رد حالا شما چشماتو بستی یا ندیدی مشکل من نیست

لطفا ریپلای نکن خدانگهدار

2810