2777
2789

سلام آره

البته به طرف و شخصیتش خانوادش ایمانش و... توجه کن

ولی در کل آبانی ها وقتی عاشق میشن فقط ظاهرشون با خر تفاوت داره ولی از لحاظ فهم میرن زیر خط فقر از بس که آتشینه و تو این دوران هرررر کاری برات میکنن و برای رسیدن بهت کوه رو جابه جا میکنن اما به این نکته هم توجه کن که آتیش تند زود خاکستر میشه و اینا میتونن همه رو همین قدر دوست داشته باشن معمولا هم همیشه یه چیو ازت پنهون میکنن 

اینه که با خردادیا که موجین کنار میان

پ ن: خودم خردادیم و عشق سابقم ابانی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دقیقاااااااا چیزی هم که باعثش میشه اعتماد بنفس کاذبشونه بنظرمبهمنیام خوب نیستن

ففط اعتماد بنفس نیس دوس دارن هر طوری شده ضربه بزنن به بقیه نمیدونم چرا اینکارو میکنن

چرااا؟ میشه دلیلشو بگی عزیزم

ببین خردادی ها که کلا مودین آبانی ها هم اخلاق های عجیبی دارن که شاید یکم برای اکثریت زننده باشه و هردو کلا از لحاظ اخلاقی متمایزن و یه ترکیبی میشن که تو دو طرف هیچکس راضی به فداکاری و گذشت و بخشش نخواهد بود و چنین رابطه ای از بنیاد خراب میشه البته استثنا هم هست

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
ففط اعتماد بنفس نیس دوس دارن هر طوری شده ضربه بزنن به بقیه نمیدونم چرا اینکارو میکنن

اره خیلی کینه شترین..وقتی کاریو بر خلاف میلشون انجام میدی یا به حرفشون گوش نمیدی هر چقدرم زمان بگذره اما اینو نگه می‌دارند یه روزی یه جایی تلافی میکنن