2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم اینا رو فقط یه روان می‌تونه کمک ات. ما کاربرا فقط از دید خودمون میگیم

نمیدونم خیلی نگرانم چون معیار اولم یعنی به شدت پولدار هست، می تونم بهش تکیه کنم و به همه جاااا برسم و زندگی خوبی داشته باشم، مراحل آشنایی کاملا زیر نظر خانواده هاست، از این نظر مطمعن باشین فقط کنارش تفاوت سنی و اون دوست داشتن زیاد در من وجود نداره، من فقط دنبال نفع خودم توی ازدواج هستم و هیچ اعتقادی به وجود عشق و عاشقی نداشتم و ندارم 

من الان در همین مورد نگرانم به نظرت کارم درسته؟؟؟؟؟؟

واقعا نمی‌دونم . ولی اگه من بودم ، می‌دیدم تا الان یه نفر هم نبوده من ازش خوشم بیاد و هیچ خواستگار درست و حسابی نداشتم . انتخابش میکردم به هرحال بهتر از بی شوهریه برای من . 

ولی خب هر کس دلایل خودشو داره 

2805
با این شرایط که شما گفتن ،من بودم بدون شک میرفتم ،انشالله که خوشبحت بشی گلم

منم همینو میگم، من نفع خودمو نگاه کنم نه؟؟؟؟ منکه این همه زحمت کشیدم تحصیل کردم خب الان واقعا نیاز به همچین آرامشی دارم فقط تنها مشکلم اینکه من فقط به نفع خودم توی این ازدواج دقت کردم اونم ثروتمند بودنشه وگرنه اون معیار دوست داشتن در من زیاد وجود نداره و هیچ اعتقادی به عشق و عاشقی هم ندارم

واقعا نمی‌دونم . ولی اگه من بودم ، می‌دیدم تا الان یه نفر هم نبوده من ازش خوشم بیاد و هیچ خواستگار د ...

ببین گزینه های خوبی هم اینجا توی ایران دارم ولی یک تحصیل کرده بی پول بدبخت هستند و هیچی ندارن من توی این ازدواج فقط نفع خودمو نگاه کردم اونم ثروتمند بودنشه باهاش می تونم به همه جا برسم

منم همینو میگم، من نفع خودمو نگاه کنم نه؟؟؟؟ منکه این همه زحمت کشیدم تحصیل کردم خب الان واقعا نیاز ب ...

اگرعشقی نباشه وصرفا پول مد نظرتون  باشه بنظر من خیانت به انتخاب اون اقاهست عزیزم

منم همینو میگم، من نفع خودمو نگاه کنم نه؟؟؟؟ منکه این همه زحمت کشیدم تحصیل کردم خب الان واقعا نیاز ب ...

با این شرایط کشور و توصیفی که شما از خودتون کردید رفتن بهتر تا موندن 

اگرعشقی نباشه وصرفا پول مد نظرتون باشه بنظر من خیانت به انتخاب اون اقاهست عزیزم

منم یکم از این نظر عذاب وجدان دارم تظاهر کردم خیلی دوسش دارم فقط به خاطر پول و ثروت و جایگاهش ولی اون خیلی دوستم داره و این منو اذیت میکنه واقعا دو دل شدم

منم یکم از این نظر عذاب وجدان دارم تظاهر کردم خیلی دوسش دارم فقط به خاطر پول و ثروت و جایگاهش ولی او ...

عزیزدلم  بهعشق دوست داشتن اون اقافکرکن خودتو جای اون بزار ومطمینا باش وارد زندگیش بشی بیچاره میشه اون آقا ،،چون ازطرف اون عشق و محبت وازطرف توبیتفاوتی سردی که برای زندگی مشترک سم هست پس عاقلانه ومنطقی تصمیم بگیر،،وضع مالی خانوادت چطوره وچطورباتو اشناشده

عزیزدلم بهعشق دوست داشتن اون اقافکرکن خودتو جای اون بزار ومطمینا باش وارد زندگیش بشی بیچاره میشه او ...

ببین وضع مالی خانوادم خوبه ولی اون آقا ثروتمند هست، یکی از استادای مقطع تحصیلیم ایشونو به من معرفی کردن، خانواده ها همو دیدن و رفت و آمد کردیم، خانوادم گفتن از دیدگاه ما عالیه، اون آقا به شدت عالیه، دیگه گذاشتن به پای من و اون اقا، حالا ایشون اصرار دارن که زود ازدواج کنیم چون من اهل ارتباط.... خارج از ازدواج نبودم و نیستم. حالا منم همه جوره قبولش دارم به شدت احترام قائلم بهش، باهاش به تمامی چیزهایی که آرزوشو داشتم میرسم ولی اون بیشتر از من دوستم داره و دوست داشتن من زیاد نیست، فقط نفع خودمو نگاه کردم همیشه توی زندگیم همینکار کردم در بندهای مختلف، حتی دوستای دخترمو بر اساس نفعی که برام داشتن انتخاب میکردم ولی ازدواج کمی شرایط رو سخت میکنه ، موافقم باهاتون از این جهتی که گفتید

مرسی عشقم ممنونم برای دعای قشنگت😘😘😘

ببین عزیزدلم یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم اگه مردی که بهت عشق میورزه ودوستت داره وشرایطش با معیارهات جوره گیرت اومد پس قدر دان باش چون بهن

2810