2777
2789

عکس کامل و مشخصی نیست اینم بخاطر این گذاشتم که بگم اگه قسمت هم باشید همه چی حل میشه

اینا هم دوستم گرفته بود که خیلی خوشم اومد 😍🥺

بعد از کلی سختیییی کلی راه دور

اون نکرده من شمالی ام فرهنگه کاملا متفاوت

دفعه اول که اومد خواستگاریم بابام ردش کرد ولی هی ول‌نکردددد هی خانوادشو از سنندج برمیداشت میاورد شمااااال برای اینکه دوباره بیاد خواستگاری

خلاصه که بابام اوکی رو داد بعد از کلی کشمکش

نظر بدیدددد راجب عکسامو با اینکه واضح نیست

اخه عکسای آلبوممونم نمیتونم بذارم چون فیس خیلی خیلی واضح معلومه

خوندید بگید بذارم🙂💚

میذارم و پاک میکنم

زود

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

راستی یه دنیااااا مبارکههه😍

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

زود

خواستم بهت یاداوری کنم تو از صفر شروع کردی

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

✅️ بذار

❌️ بزار

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
خواستم بهت یاداوری کنم تو از صفر شروع کردی

مرسی😍❤️

2810