2777
2789
عنوان

کسی عین من عاشق کتاب خوندن هست

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینطور که سریع تمومش میکنی چیزی عمیقا یادت میمونه؟

آره با تمرکز می خونم ...نمیگم هر روز یه کتاب تموم می کنم...بستگی به کتاب هم داره ..به حال روحیم تو اون روز ..ولی خب میتونم راحت این کارو کنم

یه آدم‌چی؟

گفتم اگه کتاب خوب بخونی واگرنه خیلی از کتابا ارزش خوندن ندارن. آدم شاد. آسوده رها مقاوم در برابر سختی های زندگی. خوشبخت مسرور. اصلا هر چی هست توی کتابه. هر کی به هر جایی رسیده چه مادی چه معنوی با کتاب رسیده . اهل مطالعه بوده. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

2805

و در نهایت کسانی که کتاب نمیخوانند فرصت زندگی در میان واژگان را از دست میدهند ،کتاب خوندن قشنگ ترین بخش زندگیمه🙃🙃

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

منم همینطور 😍😍

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 
و در نهایت کسانی که کتاب نمیخوانند فرصت زندگی در میان واژگان را از دست میدهند ،کتاب خوندن قشنگ ترین ...

چقدر زیبا بود 

خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن 

گفتم اگه کتاب خوب بخونی واگرنه خیلی از کتابا ارزش خوندن ندارن. آدم شاد. آسوده رها مقاوم در برابر سخت ...

واقعا حرفتون را قبول دارم من شخصا آزاد ترین زمان زندگیم را گذاشتم پای کتاب هایی که ارزش نگاه کردنم نداشتن و چقدر حیف که الان کلی کتاب پخته هست که دلم میخواد بخونم و نمی تونم

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم

2810