2777
2789
عنوان

من خیلی حساس شدم یا رفتار این دختره مشکل داره⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 88 پست
صدق الله العلی العظیم کجا بسم الله الرحمان الرحیمداشمون فاتحش خوندسسس

بسم الله الرحمن الرحیم و میگیم جن فرار میکنه دیگه برا اون گفتم😂😂😂

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر من چادریم اینجور آدما از من متنفرن😂خدارو هزار مرتبه شکر باورم نمیشد شکر کنم 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛
ببین برا مدرسه دخترونه این مسئله عادیه مخصوصا شهر بزرگ برای منم زیاد پیس اومده ، فقط سعی کن لج نشی ، ...

باباااا

تاپیک یدونه مونده ب اخر اون یکی اکانتمو بخون @ملکه_بنفش این اکانتم

بابا دونفرو تو مدرسمون پروندشونو فرسادن دادگستری

2805
جررر بفاک رفتنننن

ولی کاریشون نداشتن ، تو پایش رتبه شده بودن ، فقط بهشون یه سری هشدار دادن و اینا و سریع ماستمالی کردن چون برای مدرسه بد بود

بابااااتاپیک یدونه مونده ب اخر اون یکی اکانتمو بخون @ملکه_بنفش این اکانتمبابا دونفرو تو مدرسمون پرون ...

شوخی میکنی؟ مدرستون در این حد پیگیر شده؟ جسارتا کدوم شهر یا استانی؟

بعضی دختراشهوتشون زیاده توسن کم نیازدارن ازدواج کنن فک میکنی همجنسگران ازدواج کنن درست میشن خودتو ضعیف نشون نده روت سوارمیشه چنبار برخورد جدی بکن کوتاه میاد اگ نیومد کات کن 

بابااااتاپیک یدونه مونده ب اخر اون یکی اکانتمو بخون @ملکه_بنفش این اکانتمبابا دونفرو تو مدرسمون پرون ...

میونی خودتو تگ کنی ببینم ؟ توی سرچ پیدا نکردم

متاسفانه با گسترش گروه های موسیقی منحرف خارجی این مدل آدما هم تو جامعه ایرانی زیاد شده اگه سلامت جس ...

نگا من خودم یکی از فنای همون گروهام..پس پایه گروهارو وسط نکش تنکس

2810