2777
2789
عنوان

بدترین ضربه رو فقط یه مرد میتونه بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 38 پست
اون لاشی بوده

گل گفتی 

این وسط دلم کباب شده دومین ضربه رو اون دختر خورد و منی که خراب شدم پیش اون خانواده و بدتر از همه گفته ما مناسب هم نیستم ولی دوست بمونیم!!! نه به اولش که التماس میکرد خدا کنه این دختر منو قبول کنه همسرم بشه نه به بعدش

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سابق میگفتم مردها خوبن مگر اینکه خلافش ثابت بشه اما تو چندماه گذشته چیزهایی رو دیدم که میگم مرد خوب ...

چرا مرد خوبم پیدا میشه  شوهره خواهرشوهرم با اینکه پسر بود و سابقه ازدواج نداشت  با عشق و خواهش فراوان خواهرشوهرمو گرفت   و خواهرشوهرم با کلی ناز و غمزه و نمیخام، از مردا متنفرم و پس فردا نگی دختر نبودی و خوب فکراتو بکن  من مردد هستم به این وصلت .....

باهم ازدواج کردن و زندگی خیلی خوبی دارن  یعنی خواهرشوهرم  هیچی بلد نیس از آشپزی و هنر  و...

فقط بلده خرج کنه  ولی شوهره چنان تعریفی ازش میکنه که

فکرمیکنی چه دخترزرنگی گرفته  زنشو میبره بالا 

انشالله همیشه خوب باشن خواهرشوهر منم سر طلاقش داشت از بین میرفت از بس غصه میخورد  یعنی پدرشوهرم هرچی پول تو بانک داشت  ماه به ماه میریخت تو حساب دخترش  که بره بگرده خوش باشه غصه نخوره

این مدل پسرای خوب هستن تعدادشون کمه دیگه قسمت یکی میشن هرکی که خوش شانسه

سابق میگفتم مردها خوبن مگر اینکه خلافش ثابت بشه اما تو چندماه گذشته چیزهایی رو دیدم که میگم مرد خوب ...

وقتی پدرومادر  جُفته  خوب باشن  بدون  اینا بچشونم خوب میشه 

پدرو مادر همسر سابق خواهرشوهرم  بشدت اهل دخالت و تحریک کردن پسرشون بودن زندگیشو خراب کردن 

ولی پدرومادره همسر دوم  خواهر شوهرم چقدر باشخصیت با ادب  نه اهل کنجکاوی نه دنبال حرف و حدیث  نه اهل عصبی شدن و فحش دادن همش حرفای مثبت محبت  آمیز میزنن یه دختر و پسر باادب و بااخلاق بزرگ کردن 

یه پسر پولدارعاشق دخترشون میشه ازدواج میکنن خوشبخته 

پسرشونم ک خواهرشوهر منو خوشبخت کرد 

در نتیجه  بنظرم آدم تمام وجودشو بزاره روی محبت و تربیت بچه تااینکه دنبال کار و پول و فضولی غیبت و حرف و حدیث  باعث خوشبختی بچش در آینده میشه