2777
2789
عنوان

مجردای سن بالا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 105 پست
اش زودی نتیجه ببینم الهی عاقبت بخیر شی .

به حق حضرت محمد 

به حق 24هزار پیامبر 

به حق حضرت فاطمه 

تو این ماه جشن عقدتو بگیری 

دعا میکنم برات من برا هر کی از فامیل دعا میکنم ازدواج کنه بخدا ازدواج میکنه 

شمام دعا کن من بچه دار بشم 

بنظرم ازدواجی ک درست باشه خوبهولی متاسفانه اینروزا شاید یک دهم ازدواج ها خوب باشناکثرا یا جدا میشن ...

من ک بخدا تا جای دلرم طلاق بگیرم ن میتونم اینو تحمل کنم دلم فقط برا دوتا دخترام میسوزه وگرنه تا الانخودم راحت کرده بودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اره خونه پدری ی چیزه دیگس تا دست چپ و راستم شناختم ازدواج کردم دوس داشتم درسمو می‌خوندم ب ی جایی میر ...

دختر خوب من خانه پدری ندارم تنهام

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
میشه برای منم بخونید شاید به زبان شما شد

به حق حضرت فاطمه که این ماه جشن نامزدیت باشه 

برا هر کی دعا میکنم ازدواج کنه ازدواج میکنه بخدا 

خدا خودش شاهده 

انگار خدا حرفمو میشنوه 

شمام برام دعا کن بچه دار بشم خیلی خیلی زود 

بچه های این دوره زمونه مثل ما نیستن به فکر پدر و مادر باشن پیر شی اونا نهایت بیام هفته عی یکبار بهت ...

یه مراجع دارم اینروزا

یه پیرزن پیرمردن

بعد خونشون همیشه شلوغه

بچه‌هاش دورشونن  پرستارم براشون گرفتن

از وقتی اونارو دیدم،‌ خیلی این حس بهم فشار میاره ک چقد بده من توی پیری تنهام..

اگ مث اونا خدای نکرده ویلچری و درازکش بشم، کیه ک کمکم کنه...

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

من خیلی دوست دارم ازدواج کنم ۲۰ سالمه 

خواستگار هم دارم 

ولی خانواده حتی اجازه نمیدن پاشو تو خونه بذاره  

اصلا بعضی وقتا هم به من نمیگن وقتی ردش کردن مامانم  میگه یه خواستگار هم داشتی 

میگم کی 

میگه فلانی 

حتی از من نظر نمی‌خوان که تو نظرت چی هست اصلا

واقعا خسته شدم 

نمی‌دونم تا کی این روند قراره ادامه داشته باشه به خدا خواستگار خوب هم زیاد داشتم که خیلی الکی الکی ردش کردن 

اطراف ما هم دوستی قبل از ازدواج اصلا عادی نشده 

اینجوری نیست که بگم هر موقع دلم خواست با یکی وارد رابطه دوستی بشم به قصد ازدواج 

تا یه سنی خواستگار دارم 

و خواستگار خوب بعدش دیگه نیست 

اگر هم باشه یه کسایی هست که واقعا نباشه بهتره 🥲💔

۴۰سالمه کلا از زندگی خسته شدم بخاطربیماریهای زیادم مرگ راهه نجاتمه اونم دست خداست

عزیزم بیماری رو همه دارن.🙂 منتهی سن که بالاتر میره تازه خودش رو نشون میده.مهم اینه بتونی کنترلش کنی.سبک زندگیت تغییر کنه و از نظر روحی بپذیری که فلان بیماری رو داری و یه سری خط قرمزها ایجاد کنی تا مشکلی پیش نیاد.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
من ک بخدا تا جای دلرم طلاق بگیرم ن میتونم اینو تحمل کنم دلم فقط برا دوتا دخترام میسوزه وگرنه تا الان ...

مشکل شوهرت چیه ک اینقد بده؟

اگ فضولی نیس البته

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

به حق حضرت فاطمه که این ماه جشن نامزدیت باشه برا هر کی دعا میکنم ازدواج کنه ازدواج میکنه بخدا خدا خو ...

ان شاءالله عزیزم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
یه مراجع دارم اینروزایه پیرزن پیرمردنبعد خونشون همیشه شلوغهبچه‌هاش دورشونن پرستارم براشون گرفتناز و ...

ازدواج خوبه ولی اگر نشد میتونی فرزند به سرپرستی بگیری 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
2810