2777
2789
عنوان

من دوست دارم این مدل اسامی رو واسه بچه هام بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 49 پست
انتخاب میتونه هوشمندانه باشه و به هم نسل های اون کودک بخوره اونموقع توجیح بچه راحت تره مثل اینکه الا ...

خب درسته که تا حدی مهمه

ولی نه اونقدر که همه باید النا و اناهیتا و سلنا باشن

بالاخره اونا هم تکراری میشن

نباید بلقیس بذاره ولی اسم هایی که ایشون گفتن مشکلی ندارن.

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
خب منم از اسم های الان که آوای قشنگی ندارن خوشم نمیادیا الان از هر اسم دو سه تا تو کلاس بچه ها هست

درهرصورت انتخاب کننده نهایی شمایی 

ولی اون اسم یادتون باشه سالها با اون بچه همراه 

اسمی انتخاب کنید که کمتر خانم 60 ساله ای بگه با دختر 20 سالتون توی آینده شبیه اسمش 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا شما مشکل داری اونم زیاد 😂😂شما از ما نظر خواستین که تاپیک زدین منم گفتم قدیمیه حالا اگه انقدر ...

نه عزیزم داغ نکردم شما برداشتت اینطوریه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
خدایی داری دریا و باران رو با بلقیس مقایسه میکنی😅

بلقیس 30 سال پیش خوب بوده 

بارانم الان 

30 سال دیگ شبیه همین بلقیس ک استیکر خنده گذاشتی براش

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

2805
درهرصورت انتخاب کننده نهایی شمایی ولی اون اسم یادتون باشه سالها با اون بچه همراه اسمی انتخاب کنید که ...

به نظرم هیچ اسمی نیست که همه فاکتورها رو باهم داشته باشه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
بلقیس 30 سال پیش خوب بوده بارانم الان 30 سال دیگ شبیه همین بلقیس ک استیکر خنده گذاشتی براش

من الان ۳۲ سالمه

هیچوقت اسم بلقیس رو نشنیدم

بلقیس واسه ۷۰ سال پیش هم رایج نبوده به نظرم

خب درسته که تا حدی مهمهولی نه اونقدر که همه باید النا و اناهیتا و سلنا باشنبالاخره اونا هم تکراری می ...

اسم هایی ک ایشون گفتن موجه و زیبا هستن ولی برای هم نسل های ما که الان رنج سنیشون بین 20 تا 35 قاعدتا 20 سال دیگ زیبایی الانش نداره

به نظرم هیچ اسمی نیست که همه فاکتورها رو باهم داشته باشه

قطعا 

میتونید توی سایت ها بگردید

من الان ۳۲ سالمههیچوقت اسم بلقیس رو نشنیدمبلقیس واسه ۷۰ سال پیش هم رایج نبوده به نظرم

یه سرچ ساده کنید می‌بینید اونقدر ک باید رایجه یه چیزی حدود 56,202 نفر

یه سرچ ساده کنید می‌بینید اونقدر ک باید رایجه یه چیزی حدود 56,202 نفر

میگم که من کل دوران زندگیم هیچکس رو ندیدم که اسمش بلقیس باشه

شما گفتی ۳۰ سال پیش رایج بوده من تعجب کردم

اسم هایی ک ایشون گفتن موجه و زیبا هستن ولی برای هم نسل های ما که الان رنج سنیشون بین 20 تا 35 قاعدتا ...

نظر شما هم محترمه🌹

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
اون برمیگرده به اعتماد به نفسوگرنه ادم های حسود و مسخره کن همه جا هستن

دقیقا ، تعجب می‌کنم از منطق بعضیا ! 

یه نفر می‌تونه اسمش کاملا به روز باشه اما تو یه خانواده‌ی نالایق و پراز آسیب بزرگ بشه که کلی مشکلات شخصیتی و بیماری روحی براش بدنبال داشته باشه یکی هم اسمش از نظر یه قشری قدیمی باشه اما بسیار موفق و دارای عزت و اعتماد بنفس باشه .. نمونه‌ی عینی هم دیدم و اینکه فاکتور اسم هیچ ارتباط مثبتی با کمال یا نقص شخصیتی نداره .

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
تا وقتی که اسم قشنگ باشه قدیمی نیست مخصوصا اسم هایی معنی دار مث همینایی که گفتین

منم مثل شما فکر میکنم

2810