2777
2789
عنوان

من دوست دارم این مدل اسامی رو واسه بچه هام بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 49 پست

کاری به این اسامی که گفتی ندارم ولی درکل 

قدیمی باشه بچه رو تو بدنیا میاری نه بقیه پس خودت هرچی دوس داری اسم بچتو بزار

مطلب خاصی برای امضا به ذهنم نمیاد... فعلا قدرمو بدونید تا ببینم چی میشه😁❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا جوری اسم انتخاب کنید که هنگام ورود به اجتماع مورد تمسخر و اظطراب اجتماعی و.. میان دوستاش قرار ن ...

اون برمیگرده به اعتماد به نفس

وگرنه ادم های حسود و مسخره کن همه جا هستن

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
اون برمیگرده به اعتماد به نفسوگرنه ادم های حسود و مسخره کن همه جا هستن

خیر اعتماد به نفس چیز جداگونه ای هست که اکتسابی و عقل درش دخیل نیست مثل ماه گرفتگی و.. 

ولی چیزی مثل اسم انتسابی و حاصل عقل و منطق و در نظر گرفتن شرایط جامعه میباشد

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

2805
این اسم ها قدیمی ان ...خودخواهی که نباید کنید رو من یه اسم قدیمی گذاشته بودن با هزار مکافات رفتم تو ...

اخه اینا هم اونقد قدیمی نیستن که نیاز باشه بچه بعدا تغییر بده😅

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
لطفا جوری اسم انتخاب کنید که هنگام ورود به اجتماع مورد تمسخر و اظطراب اجتماعی و.. میان دوستاش قرار ن ...

این اسامی که نوشتم این مدلی هستن به نظرت؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
خیر اعتماد به نفس چیز جداگونه ای هست که اکتسابی و عقل درش دخیل نیست مثل ماه گرفتگی و.. ولی چیزی مثل ...

خب پدر و مادر هر اسمی انتخاب کنن ممکنه در اینده بچشون دوستش نداشته باشه

پس مهمه اینه سعیشون بکنن یه اسم معنادار و قشنگ براش بذارن و بهش یاد بدن خودشو قبول داشته باشه. اتفاقا به اعتماد به نفس هم برمیگرده. حالا چون دو نفر مسخره میکنن باید از اسمش بدش بیاد؟ پس اگه چهرشو مسخره کنن هم باید از چهرش بدش بیاد و ...

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

چقدر وایب خوب گرفتم از نظراتتون🤩😘

اخه اینا هم اونقد قدیمی نیستن که نیاز باشه بچه بعدا تغییر بده😅

اسم منم در حد همینا بود و من اصلا دوستش ندارم 

الان ستاره ادم ۶۰ ساله هم هست 

پس قدیمیه 

بچه شما در زمان خودش کسی دیگه اسمش ستاره نیست 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
این اسامی که نوشتم این مدلی هستن به نظرت؟

اسامی رو جوری انتخاب کنید که علاوه بر علاقه بر میزان شرایط و بچه های هم نسل ایشون بخورن 

مثال بگم خدمتتون اسم فاطمه اسم قشنگیه و پر محتوا ولی بین نفس و سلنا و.. اسمی که بچه پذیرش نمیکنه 

بچه آدم عاقل و با درکی نیست که متوجه بشه اسمش محتوا داره اون فقط میخواد اسمش به قولی قدیمی نباشه و مثل دوستاش باشه و یک عمر از اسم خودش بدش میاد

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

اسم منم در حد همینا بود و من اصلا دوستش ندارم الان ستاره ادم ۶۰ ساله هم هست پس قدیمیه بچه شما در زما ...

اگه این اسامی رو تغییر دادی پس مشکل از خودت بوده چون واقعا اینا اسامی کلاسیکی هستن نظرات هم دیدی همه مثبت بود

خب باشه الان ۶۰ ساله بیتا و اناهیتا و سارا و… هم داریم

خب پدر و مادر هر اسمی انتخاب کنن ممکنه در اینده بچشون دوستش نداشته باشهپس مهمه اینه سعیشون بکنن یه ا ...

انتخاب میتونه هوشمندانه باشه و به هم نسل های اون کودک بخوره اونموقع توجیح بچه راحت تره مثل اینکه الان یک نفر اسم بچشو بزار بلقیس حالا هی شما بیا بگو این اسم خوبه بچه پذیرش نمیکنه 

صورت و زیبایی با اسم متفاوت عزیز 

اسم حاصل تفکر و علاقه و انتخاب 2 نفره ولی صورت خیر

اسامی رو جوری انتخاب کنید که علاوه بر علاقه بر میزان شرایط و بچه های هم نسل ایشون بخورن مثال بگم خدم ...

خب منم از اسم های الان که آوای قشنگی ندارن خوشم نمیاد

یا الان از هر اسم دو سه تا تو کلاس بچه ها هست

اگه این اسامی رو تغییر دادی پس مشکل از خودت بوده چون واقعا اینا اسامی کلاسیکی هستن نظرات هم دیدی همه ...

والا شما مشکل داری اونم زیاد 😂😂

شما از ما نظر خواستین که تاپیک زدین منم گفتم قدیمیه 

حالا اگه انقدر خوشگل و شیکن که انقدر داغ میکنی چرا نطر میخوای دیگه 😂😂

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
انتخاب میتونه هوشمندانه باشه و به هم نسل های اون کودک بخوره اونموقع توجیح بچه راحت تره مثل اینکه الا ...

خدایی داری دریا و باران رو با بلقیس مقایسه میکنی😅

2810