2777
2789
عنوان

شوهرم مسائل خانوادشو بهم دروغ میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 47 پست
اگه داشتی میگفتی

ببین چرت و پرت ها رو نمیگه مثلا میبره خرید نمیگه میگه مغازه بودم در حالی که نبوده و با خواهرش رفته خرید ، من نمیگم به من بگه خواهرم مریضه فلانه ولی میگم میتونه بگه لیلا زنگ زد گفت منو ببر خرید منم بردم خدا شاهده اگر حرفی بزنم یا بگم چرا بردی

اگه به شما ارتباط پیدا میکنه حق داری، در غیر این صورت آنقدر پیگیر مسائل خانوادگیش نباش، همه ما ممکنه ...

نه اصلا گیر نمیدم اتفاقا ، اصلا سوال نمیکنم حتی نمیدونم چقدر درآمد داره ولی یه چیز مسخره رو ازم پنهون میکنه ناراحت میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین مثلا میگه مغازه بودم بعد داداشم میگه نه مغازه نبود بعد یکی میگه شوهذت با خواهراش اومده بودن خری ...

با برادرتون کار می کنه شوهرت؟اینطوری حق داری بهش بگی ولی طلبکارنه نگو اگه مشکل نداری طوری بگو بفهمه کارش اشتباه هست ولی برادرت هم که توی مغازه باهاش کار میکنه بد نشه چون تو هر چقدر هم بگی جاریت دیده گفته شوهرت ممکنه فکر کنه داداشت دهن لقی کرده گفته بهت 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
2805

اگه برعکس بود همه میگفتن آره هر چی شد تو خانوادت به شوهرت نگو بعدا میزنه تو سرت اما الان همه میگن بیخود کرده به روش بیار. خب شاید نمیخواد بعدا تو سرش بزنی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
با برادرتون کار می کنه شوهرت؟اینطوری حق داری بهش بگی ولی طلبکارنه نگو اگه مشکل نداری طوری بگو بفهمه ...

نه مغازه  که فقط ماله خودشه ، برادرم رد می‌شده رفته مغازش چایی بخوره گفت فراز نبود 

با برادر و پدرم ساخت و ساز میکنن

منم نمیخوام دعوا راه بندازم فقط میخوام بدونم چرا بهم دروغ میگه و چرا دوست داره من نفهمم 

بنظرم اصلا کارش درست نیس با آرامش بهش بگو اینجوری به هم بی اعتماد میشیم فلان روز چرا خواهرتو بردی خرید بعد گفتی مغازه بودم الان من از بقیه شنیدم پنهون نمونده ولی اطرافیان میفهمن تو از من پنهون میکنی و ممکنه حتی بینمون دو بهم زنی کنن و اختلاف پیش بیاد سرهمچین چیز بی اهمیتی

اگه برعکس بود همه میگفتن آره هر چی شد تو خانوادت به شوهرت نگو بعدا میزنه تو سرت اما الان همه میگن بی ...

اینکه خواهرشو میبره خرید و بزنم تو سرش چرااا اخه؟؟؟ اینکه با خواهرش رفته کباب خورده رو بزنم تو سرش؟؟ چرا؟؟ خب نوش جونش من فقط دوست دارم وقتی بهم میگن جا نخورم میاد میگه سیرم تو مغازه کالباس خوردم بعد دهنش بوی کباب میده بعد پسرخاله میگه شوهذت با خواهرش تو کبابی بودن

اینکه خواهرشو میبره خرید و بزنم تو سرش چرااا اخه؟؟؟ اینکه با خواهرش رفته کباب خورده رو بزنم تو سرش؟؟ ...

ای بابا. شاید میترسه شما ناراحت شی که با خواهرش رفته رستوران با شما نرفته‌. خیلی از خانوما هم واقعا  ناراحت میشن بابت این کارا. اگه شما ناراحت نمیشید خیلی بزرگوار و با شخصیتید

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
دقیفااا منظورم همینه ممنون ار درک و راهنماییت

من دقیق متوجه حس و حالتون شدم همچین مشکلی قبلا برام پیش اومده تو آرامش و زبون خوش بهش بگی حالا دلیلش هرچی باش از تو خیالش راحت شه که حساس نیستی رو همچین مسائلی و ازتون نترس میاد میگه مردا متوجه این مسائل نیستن باید آگاهش کنی که جا خوردن شما با شنیدن جریان از بقیه تو طولانی مدت تاثیر بدی روی رابطتون داره

نه مغازه که فقط ماله خودشه ، برادرم رد می‌شده رفته مغازش چایی بخوره گفت فراز نبود با برادر و پدرم ...

اهان اینطوری پس راحت میتونی بگی کارش اشتباه هست تو که با بردن خواهرش برای خرید مشکل نداری بگو من میدونم از دیگران شنیدم گفتن رفته بودین باهم خرید لطفا دیگه از من قایم نکن که دیگران به گوششم برسونن و اگر دیگران بگن ممکنه دو تا بزارن روش بگن و من هم ندونم درست میگن یا غلط ممکنه کم کم اعتماد بینمون رو هم از بین ببرن 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
ای بابا. شاید میترسه شما ناراحت شی که با خواهرش رفته رستوران با شما نرفته‌. خیلی از خانوما هم واقعا ...

واقعا یه بار رفتن اشکالی نداره ببین رفتن خرید خسته و گرسنه بودن رفتن کباب خوردن چه اشکالی داره ؟ هیچی خداییش برای همین میگم کاش بهم میگفت که جاریم نگه شوهذت و خواهرش باهم وقت میگذرونن و من متعجب نگاش کنم 

2810