2777
2789
عنوان

شوهرم مسائل خانوادشو بهم دروغ میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 47 پست
مثلا چی میخوام ببینم ب شما مربوطن یا نه

نه به من اصلا ربط نداره ولی مثلا خواهرشو میبره خربد ولی نمیگه میگه مغازه بودم ولی با خواهرش دیدن داشتن خرید میکردن ، این جور چیزها رو دروغ میگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بستگی داره شما میپرسین که دروغ میگه یا خودش خودسر در مورد خانواده‌اش دروغ میگه؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
2805
سلام بستگی داره شما میپرسین که دروغ میگه یا خودش خودسر در مورد خانواده‌اش دروغ میگه؟

نه من نمیپرسم بهم دروغ میگه بعد جاریم میگه نه ساده نباش اینطوری بوده

همسر منم کلا نمیگه مگه اینکه من از لابلای حرفاش چیزی بفهمم و خوشحالم که اینجوریه... باعث میشه نه ذهنم درگیرشون بشه و نه هم حرف و حدیثی پیش بیاد و بگن مثلا فلانی(من) خبرکشی کرده.... کلا هر چی ادم از خونواده شوهر و مشکلاتشون کمتر بدونه ارامش بیشتری داره

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
نه من نمیپرسم بهم دروغ میگه بعد جاریم میگه نه ساده نباش اینطوری بوده

اگه بپرسی دروغ بگه مشکل از تو هست که نباید مسایل خانوادگیش رو بپرسی ولی شوهرت خودش بیاد از خودش دروغ بگه در مورد خانواده اش با اینکه تو نپرسیدی مشکل از شوهرته جای ناراحتی هم داره ولی حرف جاریت رو هم قبول نکن یا به عبارتی قبول کردی هم به روی شوهرت نیار اصلا وجه خوبی نداره 

اگه خیلی دلت میخواد به روش بیاری یه منبع دیگه پیدا کن 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اگه بپرسی دروغ بگه مشکل از تو هست که نباید مسایل خانوادگیش رو بپرسی ولی شوهرت خودش بیاد از خودش دروغ ...

ببین مثلا میگه مغازه بودم بعد داداشم میگه نه مغازه نبود بعد یکی میگه شوهذت با خواهراش اومده بودن خرید ، براشون خرج نمیکنه هااا فقط میبرتشون منم مشکلی ندارم واقعاا، ولی ناراحتم بهم دروغ میگن

همسر منم کلا نمیگه مگه اینکه من از لابلای حرفاش چیزی بفهمم و خوشحالم که اینجوریه... باعث میشه نه ذهن ...

اره موافقم ها ولی اینکه فکر کنه من خر هستم ناراحتم میکنه والا دقیقا باهات موافقم

2810