2777
2789
عنوان

بیایین حرف بزنیم هرچی حالتون بدکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه شوهرم جلو خانوده اش آبرومو برد که آشپزی نمیکنه خونه تمیز نمیکنه و من شکستم ولی ی مدته هم سر کا ...

شوهرم ب تمام خانوادش زنگ زده ابروموبرده بااینکهرخیلی چیزاازش دیدم گفت من دارم بهش تهمت میزنم خانوادشم گفتن میریم مینیم دخترتون نمیخواییم🙂

2805
من خبر ندارم از زندگیت ولی مطمعنم درست میشه از من بدتر کسی وجود نداشت درست شدهمسنیم کدوم شهری!

میشه تو خصوصی بگم؟

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

باسلام من طراح دوختم و دارای 4 تا مدرک معتبر فنی حرفه ای🤌

و سابقه کار تو مزون هم دارم🙌

💫فروش انواع کراپ و شومیز و شلوار و دامن و مانتو های مجلسی (لباس مجلسی پذیرفته میشه) 

❌برای اطلاعات بیشتر پیام سنجاق شده رو حتما مطالعه کنید.

⭕ارسال به سراسر کشور

Miss_nikoo12

داخل روبیکا بزنین آیدی مو  رو بیوم آنلاین شاپمو حمایت کنین قیمت ها عالیه

من شدیدا قلبم درد میکنه

تو آخرین تاپیکی که زدم کامل نوشتم 

راجب کراشمه... دلم میخواد قلبمو از سینم دربیارم مچاله کنم

سال ۹۹ تا ۱۴۰۰ شکست های بزرگ زندگیم🥀 ۴۰۱ فکر کردم وضعیت بهتره...ولی نبود...🥀 والان من در ۴۰۳ روزای سخت و پرفشاری رو پشت سر میزارم >>پر از حسرت ، پر از آرزو<<🥀        ❓️ یعنی کِی میشه خدا برای منم درست کنی؟                            بالاخره کدوم سال میشه سال من؟ و من با دلی خوش و از نظر روحی آروم ازش یاد کنم و اینجا ثبت کنم؟🗓✒️   
2810