2777
2789
عنوان

برای پسری که خواهان زیاد داره و براش دعا و ط لسم میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 42 پست
تقریبا ۹ ماه پیش من ۹ ماه نیومدم اینجا درگیر آزمون دکتری و وکالتم بودمالان اومدم یه سر بزنم شانسی دی ...

فعلا درگیر عشقم

به ازدواج فکر نمیکنم

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی خیال بازم برات مهم نباشه هر آدمی که میاد و میره یه تجربه و درس جدیده اینطوری بهش نگاه کن

اره

ولی عشق فرق میکنه

2805
عشق حس قشنگیه اینو لمس کردم از یکی خوشم اومده نمی تونم بهش بگم ۷ ماهه فقط عکس پروفشو نگاه میکنم🥹

چرا نمیگی؟

عشق حس قشنگیه اینو لمس کردم از یکی خوشم اومده نمی تونم بهش بگم ۷ ماهه فقط عکس پروفشو نگاه میکنم🥹

بگو

ابراز علاقه از طرف پسر هیچ ایرادی نداره 

چرا باید پا بزاری رو احساساتت وقتی با ابرازش امکان داره ازش جواب مثبت بشنوی

من برای نامزدم گرفتم یک لوح هست اسما الهی روشه و حالا یه سری اعدادبرای اینکه دیگه دعای کسی بهش اثر ...

میشه تو خصوصی حرف بزنیم؟

به نیتش بقره بخون 41 روزیکی اینجا دیدم به نیت یکی دیگه خونده بود و صوتشم گوش داده بود اثر کرد

من برای ازدواجم ۷۰ روز صوتی بقره رو گوش دادم که بستگی بختم از بین بره تاثیری نداشت

2810