2777
2789

بچه ها خانواده همسر من خیلیی سردن 

من میگم مامان یه خانواده هرجور باشع بقیشون اینطوری میشن 

مامان فقط میتونه کانون خانواده رو گرم نگه داره 

مادر شوهرم فقط دختر دوسته یعنی عاشق دختره 

دخترشو دوست داره 

بعد مادر شوهرم خیلیی دو رو هست ظاهرش رو خیلی دلسوز نشون میده مثلاً یکی میاد خونش میگه من بمیرم غذا بخورین من بمیرم میوه بخورین تعارف نکنین 

یا هرچی میشه به بچه ها میگه مامانتون بمیره 

درحالی که اینا ظاهره بچه هاش میدونن

تو پشت اصلأ مهمون اینا دوست نداره اصلأ ندیدم زنگ بزنه دعوتمون کنه مگه خودمون بریم 

خیلی دخترش و دامادش رو دوست داره همیشه گفته همیشه نشون داده پسراش میدونن

مثلاً یه روز ما رفتیم شهرستان خونه مامانم اینا نزدیک خونه مادر شوهرم اینان بعد اونا داشتن میرفتن عروسی

بعد مادر شوهرم از همچی خبر داشت که اونا میرن عروسی عروسی کیه و فلان یه زنگ نزد بیایین شام خونمون مامانت اینا نیستن شاید روتون نشه بمونین 

شوهرم خودش رفت 

کلا سرده خیلی شدید 

ولی دو رو هست ظاهرش رو خوب نشون میده فقط همه میدونن سیاستش رو . 

بعد مثلاً برادر شوهرم با باباش و خواهر شیش سالع قهره و حرف نمیزنه و این از مادر شوهرم میاد تقصیر اون بوده قضیش مفصله 

درحدی قهره که خواهر شوهرم تا دم مرگ رفت اما دوست نشد باهاش 

یا مادر شوهرم باعث شد هسر من به عشقش نرسه اینو خود همسرم گفت 🥲

بعد بخاطر اینه خانوادشون سرده

ولی باز شوهرم باهاشون گرمه میگه چیکار کنم خانوادمن 

به نظرشما من درست میگم یا اشتباه میکنم که سردی یا گرمی خانواده به مادر ربط داره ؟

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بله به نظر منم به مادر هست مادر چراغ خونه رو روشن نگه میداره بچه ها رو جمع میکنه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید