2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا خدا دوسم نداره

52 بازدید | 5 پست

فقط می‌خوام خودتونو بزارین جای من من تا بیست سالگی عاشق هیچ‌ پسری نبودم هیچ وقت دوست پسر نداشتم اهل هیچیم نبودم یهو تو همین بیست سالگی عاشق و دلباخته یک پسری شدم انگار قیافشو خدا برای من ساخته به حدی این بشر به دل من می‌نشست باور نمی کنین عکسشو الان به دوستم نشون دادم گفت به خدا همونه که دوست داری چهره مظلوم رنگ چشاش همه چیش اونیکیم گفت شبیه عروسکه انگار داغ دلمو تازه کردن

من یه سال دیوونه وار عاشقش بودم کارم دیدن عکسای پیجش بود

این قبلا معرفی شده بود واسه خواستگاری من ولی خانوادم رد کردن ندیده 

من بعدها دیدمش عاشقش شدم دوباره گفتن بیان خواستگاری 

من التماس مادرم و کردم نزاشت

اون شخص الان نامزد کرده 5ماهه من حالم خوب نمیشه که نمیشه حسرتش داره منو داغون دو عالم می کنه

اصلا حالم خوب نمیشه من چی کار کنم اگه قسمت من نبوده چرا اصلا دیدمش چرا آنقدر به دلم نشست 

به خدا تنها راه حلم مرگه به سرم زده کارمو تموم کنم یه روز که تنهای تنها شدم می‌خوابم قرص های که گرفتم بخورم و زندگیمو تمومش کنم 

یه یادداشتم برای مامانم که مامان دلت خنک شد منو تو کشتی جوون مرگم کردی آرزو به دل مردم 

مرگ بخاطر کسی ک باهاش وارد رابطه هم نشدی

اخه عزیزم جونتو از سر راه اوردی یکم این نینی سایت رو ببین

کی از شوهر خیر دیده ؟! 

حتما در اینده کسی هست که بازم ازش خوشت بیاد 

خودتو اذیت نکن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
هیچ آدمی ارزش نداره خودتو لایق مرگ بدونیآدم بیشتر از یک بار میتونه عاشق بشه

این شبیه عروسک بود مثل ماه الهه زیبایی به هرکی نشونش میدم میگن این آدمه یا فرشته چون خواستگارم بوده حسرتش داره دیوونم میکنم